Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Tehotná herečka Minichová: Prvé FOTO s bruškom a milencom! Má veľký pipík

Milena Minichová na piatkovej módnej prehliadke ukázala nielen tehotenské bruško, ale aj svojho partnera Petra Floreka. Zobraziť galériu (20)
Milena Minichová na piatkovej módnej prehliadke ukázala nielen tehotenské bruško, ale aj svojho partnera Petra Floreka. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLVA – Šťastná a spokojná! V piatok sa v Bratislave konala módna prehliadka, v rámci ktorej sa po móle prešla aj herečka Milena Minichová (32). Tá pútala pozornosť nielen oblými prsiami a tehotenským bruškom, ale aj tým, že jej robil spoločnosť priateľ Peter Florek. Z budúcich rodičov priam sršala spokojnosť. Zrejme tá spôsobila, že dvojica prezradila aj zaujímavé detaily o očakávanom synčekovi.

Tieto dni patria v našom hlavnom meste kráse, móde a zdraviu. Koná sa totiž veľtrh, ktorého súčasťou bola v piatok aj módna šou. V rámci modeliek sa predviedlo viacero známych tvárí. Napríklad speváčka Lenka LeRa Salmanová, advokátka z jojkárskej Súdnej siene Petra Palevičová, farmárka Martina Štetiarová, či herečka Milena Minichová.

Práve posledná spomínaná dáma si medzi prítomnými vyslúžila najviac pozornosti. Na mólo sa totiž postavila v šiestom mesiaci tehotenstva. Jej zväčšené prsia a bruško boli priam neprehliadnuteľné. „Budeme mať chlapčeka. Keď som bola na ultrazvuku, doktor povedal, že má veľký pipík,” prezradila so smiechom Milena svojim kamarátkam, ktoré hneď pozoznamovala aj s budúcim oteckom - pretekárom Petrom Florekom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu