Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vychudnutá herečka Minichová: Materstvo jej dáva zabrať!

Milena Minichová po pôrode výrazne schudla. Zobraziť galériu (6)
Milena Minichová po pôrode výrazne schudla. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Tenká ako prútik! Herečku Milenu Minichovú (32) uplynulých 7 mesiacov naplno zamestnáva jej synček Alexander. Ako každá správna matka, aj blondínka pre pohodlie a dobro svojho drobčeka urobí azda všetko. No zdá sa, že popri starostlivosti o bábätko akosi zabúda jesť. Na najnovších fotkách totiž umelkyňa pôsobí až príliš vychudnuto.

Milena Minichová prežíva bez pochýb tie najšťastnejšie chvíle svojho života. Koncom júna sa jej totiž narodil synček Alexander. No hoci plavovláska doslova žiari a usmieva sa od ucha k uchu, zdá sa, že starostlivosť o drobčeka jej dáva aj poriadne zabrať. 

Svedčia o tom herečkine najnovšie fotky. I keď sa na nich snaží vyznievať pozitívne, jej tvár pôsobí strhane, unavene a veľmi vychudnuto. Takáto štíhla azda nebola ani pred samotným tehotenstvom. Ktovie, čo za tým je...

Možno išlo o zámer, aby svoju postavičku po pôrode dostala čo najrýchlejšie do formy. Alebo popri tých všetkých povinnostiach jednoducho zabúda jesť. V každom prípade by to plavovláska už s redukciou svojej váhy nemala preháňať. Čo myslíte?

Milena Minichová je 7 mesiacov po pôrode ešte chudšia ako pred samotným tehotenstvom.
Zobraziť galériu (6)
Milena Minichová je 7 mesiacov po pôrode ešte chudšia ako pred samotným tehotenstvom.  (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu