Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Brutálna vražda na Orave? Švagor mal bodnúť švagra do hrudníku: Zraneniam podľahol

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

SIHELNÉ - Hrôzostrašná vražda sa mala stať včera 9.5. 2025 večer v Sihelnom v okrese Námestovo. Podľa našich informácií mal švagor bodnúť svojho vlastného švagra do hrude. Zraneniam, žiaľ, podľahol.

Hrôzostrašná tragédia sa stala včera večer na Orave. Ako sa nám podarilo zistiť, podľa miestnych mal švagor bodnúť do hrude svojho vlastného švagra. Informáciu o náleze tela potvrdila aj polícia. "Vo štvrtok 9. mája vo večerných hodinách, v okrese Námestovo bolo v rodinnom dome nájdené telo 56-ročného muža bez známok života,  s bodnou ranou v oblasti hrudníka," poznamenala žilinská polícia.

archívne video

Nález tela na chodníku v Bratislave (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

To či však išlo o vraždu nateraz nepotvrdila. Ako ale poznamenala, "privolaným  obhliadajúcim lekárom nebolo vylúčené zavinenie cudzou osobou." Dodala, že v súčasnosti naďalej prebiehajú procesné úkony. "Ich zverejnenie by mohlo narušiť, zmariť alebo podstatne sťažiť ďalší priebeh vyšetrovania a dosiahnuť požadovaný účel trestného konania, ktoré je neverejné. Bližšie informácie k tomuto prípadu poskytneme hneď, ako to procesná situácia dovolí," uviedla Kremeňová.

Viac o téme: TeloPolícia OravaSihelné
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu