Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Do tohoooooo! Takto prežívajú hokejové šialenstvo moderátori JOJ-ky: Ján Mečiar boduje

Moderátori TV JOJ fandia hokeju Zobraziť galériu (18)
Moderátori TV JOJ fandia hokeju (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Kto by nechcel zažiť pocit víťazstva?! MS v hokeji už klopú na dvere a mnohí fanúšikovia sa chystajú na zápasy takmer rovnako ako hokejisti. Moderátori televízie JOJ dokonca neváhali, obliekli si dresy a vzali do rúk hokejky. Na ktoré hokejové majstrovstvá si spomínajú najviac?

Moderátori NOVINY TV JOJ
Andrea Pálffy Belányiová: Samozrejme na tie vo Švédsku v roku 2002, keď sme zdolali Rusko a stali sa Majstrami. Ale aj MS v roku 2003 vo Fínsku sú pre nás príjemnou spomienkou, keďže sme obsadili tretiu priečku.

Aneta Parišková: Najradšej spomínam na Majstrovstvá v roku 2002 z Göteborgu, keď sme získali zlato.

Ján Mečiar: Určite 2002 Švédsko. Finále v Göteborgu som totiž sledoval na malom ostrovčeku na Jadrane. Plavili sme sa s jachtou na štart regaty a keď kapitán videl, že to nestihneme, zakotvil na prvom mieste, kde bola krčma. V tejto nebol ani televízor, majiteľ musieť priniesť svoj. Takže sme to slávne finále sledovali v chorvátskej televízii s chorvátskym komentárom. Miestni (boli tam asi traja) nechápali, čo sa to tam deje.

Moderátori TV JOJ fandia hokeju - Ján Mečiar
Zobraziť galériu (18)
Moderátori TV JOJ fandia hokeju - Ján Mečiar  (Zdroj: TV JOJ)

Moderátorka Športu
Lenka Čviriková Hriadelová: Najradšej spomínam na MS 2002, keď sme vo Švédsku získali zlato. A potom o 10 rokov neskôr, keď sme opäť v Škandinávii získali striebro.

Moderátori Ranné noviny
Alena Stračiaková: Jednoznačne na Zlatých chlapcov z Göteborgu.

Dodo Kuriľák: Nie som za spomienkový optimizmus, žijem vždy aktuálnymi majstrovstvami a aktuálnou úspešnosťou našich.

Patrik Porubský: Najradšej spomínam na šampionát v Helsinkách, kedy podceňovaný tím Vladimíra Vujteka dokráčal až k striebru.

Danica Klein: Bez debaty Göteborg 2002. Počas zlatých MS sme sa v škole prakticky neučili (mala som vtedy 13 rokov). Aj to bol bonus, nielen zlatá medaila.

Galéria: Moderátori a herci seriálov TV JOJ fandia hokeju

Moderátori Noviny o 12
Dana Čapkovičová: Asi tak, ako každý, na rok 2002, keď sme sa stali majstrami sveta. Ja som bola vtedy ešte dievča a to bolo úplne prvý krát, keď nás rodičia zobrali pozerať finálový zápas do podniku na Podbrezinách. Práve tam som prvý krát zažila tu neskutočnú atmosféru a napokon dokonca aj velkolepú oslavu zisku zlatej medaily!

Mária Ölvedyová: Tak to je jasné, na všetky, ktoré sme sledovali ako gymnazisti. Vtedy bola éra strieborných a zlatých chlapcov, ten hokej bol sviatok pre nás.

Hana Zavřelová Gallová: Určite si vsetci pamätáme tie medailové, najmä keď sme získali zlato. To sme to prežívali aj my, čo sme sa inak hokeju rozumeli ako hus do piva.

Viac o téme: TV JOJMajstrovstváHokejModerátori
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu