Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zlý deň herečky Minichovej: Milena, veď vyzeráš ako starena!

Mejkap dokáže zázraky, ale vie byť aj zradný. Potvrdzujú to aj tieto zábery Mileny Minichovej. Zobraziť galériu (30)
Mejkap dokáže zázraky, ale vie byť aj zradný. Potvrdzujú to aj tieto zábery Mileny Minichovej.

BRATISLAVA – Toto nevyšlo! Ako sme vás na topkách informovali, herečka Milena Minichová (31) je v radostnom očakávaní. Rastúcim bruškom sa popýšila aj pred pár dňami, keď sa predviedla v úlohe manekýnky v rámci módnej šou. A hoci ženy v požehnanom stave zvyknú zväčša žiariť, toto nebol blondínkin prípad. Vďaka zvláštnemu líčeniu a ulízanému účesu totiž vyzerala ako stará žena.

V piatok večer sa v Dvorane Ministerstva kultúry konala zlatá prehliadka, ktorá sa odohrala pod taktovkou Bratislavských módnych dní. V úlohách modeliek sa predviedlo viacero známych Sloveniek odetých v plesových róbach našich dizajnérov. Prítomných divákov prekvapila najmä vizáž herečky Mileny Minichovej, známej napríklad z markizáckeho seriálu Druhý dych.

Na topkách sme vás už informovali, že je blondínka v radostnom očakávaní, čo potvrdzuje už aj pohľad na jej rastúce bruško. Oveľa viac pozornosti však v piatok pútal jej celkový výzor. Čierna róba, ulízané vlasy a netradičné líčenie totiž Milene na atraktivite vôbec nepridali. Vďaka tejto kombinácii pripomínala herečka skôr utrápenú starú ženu, než šťastnú budúcu mamičku.

Minichovej sme sa opýtali, ako sa celkový styling pozdávale jej samotnej. „Mala som čierne šaty, myslím, že to bolo aj tým, možno tým účesom. Mejkap sa mi nezdal až taký zvláštny,” povedala nám na margo toho Milena.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu