Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Po pôrode markizáckej farmárky prišlo zdrvujúce odhalenie!

Krátko po narodení syna Janka má farmárka Jana Kállayová podozrenie, že ju partner podvádza.  Zobraziť galériu (5)
Krátko po narodení syna Janka má farmárka Jana Kállayová podozrenie, že ju partner podvádza. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Zlomené srdce! Markizácka exfarmárka Jana Kállayová (29) prežíva v týchto dňoch veľké sklamanie. Hoci ešte donedávna žila svoj sen o krásnej rodine, stačila chvíľa a razom sa všetko rozplynulo. Príčinou sú problémy vo vzťahu s jej partnerom a zároveň otcom spoločného dieťaťa - Jánom. Blondínka má podozrenie, že jej intenzívne zahýba s inou ženou.

Pred týždňom ešte všetko vyzeralo tak, že bývalá farmárka Jana Kállayová našla svoje životné šťastie. Po svojom boku mala muža a zároveň otca svojho dieťaťa, ktorého milovala. A zdalo sa, že on jej lásku opätováva rovnako. Ako sa však zdá, nie je tomu úplne tak.

Ideálne obdobie plné radosti a harmónie sa totiž rozplynulo po tom, čo sa Kállayovej partner vybral na dovolenku do Bulharska. A namiesto toho, aby zobral svoju milú, si s najväčšou pravdepodobnosťou odletel užívať do obľúbenej destinácie s inou ženou. „Toľko spomienok a teraz toto. Vždy som vedela a došla na teba, že ma klameš. Ty herec nikdy nebudeš, nevieš to. Chcela som len rodinu, nič viac,“ napísala svoje pocity na sociálnu sieť Facebook sklamaná Jana, ktorej slová boli adresované partnerovi.

Ako nám neskôr prezradila, Ján jej tvrdil, že za oddychom ide spolu s krstným otcom. Toho však Bratislavčanka videla na vlastné oči, ako si namiesto slnenia v Bulharsku pokojne polieva trávnik pred svojím domom. Rozhodne teda na dovolenke nebol. „Normálne mi prišlo zle. Stokrát som priateľa prosila, nech mi povie, s kým išiel a on odpovedal len vetou, že čo ma to zaujíma. Mňa sa oklamať nedá a on to vie,“ povedala nám nahnevaná farmárka. 

Ešte pred pár týždňami pritom mladá rodinka plánovala spoločný výlet. „Mali sme ísť spolu na dovolenku. Ešte mi povedal, aby som hľadala niečo v Tatrách. Tak som v horách zabezpečila ubytovanie a on zrazu, že nemôže ísť, lebo chce upravovať dom. No keď sa mu naskytla možnosť ísť s ‚krstným otcom‛ do Bulharska, ihneď ju využil,“ poukázala blondínka na podozrivé zmeny v plánoch otca svojho dieťaťa. Aktuálne ho už označuje slovom expartner. Zdá sa teda, že po rokoch je tejto rozprávke už koniec.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu