Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Ďalší škrt pre Markízu: Ďurianová chce opäť rodiť!

Marianna Ďurianová chce synovi dopriať súrodenca, pokojne aj hneď. Zobraziť galériu (8)
Marianna Ďurianová chce synovi dopriať súrodenca, pokojne aj hneď.

BRATISLAVA - Do práce sa ešte nechystá! Marianna Ďurianová (36) sa mala na obrazovky vrátiť už v marci, no plány kvôli synčekovi zmenila. A vyzerá to tak, že sa v Záhorskej Bystrici neukáže ešte poriadne dlhý čas. Blondínka totiž túži po ďalších deťoch. Ako priznala, vie si predstaviť, že druhé bábätko bude na ceste už čoskoro.

Naplno sa venuje synovi! Mnohí ľudia kedysi vnímali Mariannu Ďurianovú ako kariéristku. Markizáčka však po pôrode syna Romanka zvoľnila pracovné tempo. Lepšie povedané, televízny džob úplne odstavila na druhú koľaj. A ako sa zdá, tak skoro sa na obrazovky nevráti. Blondínka nám totiž prezradila, že by chlapčekovi rada dopriala súrodenca. 

„Vždy som chcela mať minimálne dve deti. A tak je to aj teraz. Dokonca je ten pocit ešte silnejší,” povedala nám Marianna. Keďže ona sama je z troch súrodencov, svojho syna nechce o tento pocit ochudobniť.

Zisťovali sme preto, v akom časovom horizonte chce tento plán uskutočniť. Je možné, že do práce po tejto rodičovskej dovolenke ani nenastúpi a zostane doma s ďalším bábätkom? „Predstaviť si viem všetko,” nevylúčila túto alternatívu moderátorka.

Ako sa nám podarilo zistiť, bola by rada, keby ďalším prírastkom bolo dievčatko. „Myslím si, že každá mama by chcela zažiť oba tie vzťahy - so synom aj s dcérou. Veľmi rada by som si to odskúšala aj ja,” priznala Marianna. Otázkou je, či sa v prípade druhého potomka aj vydá za svojho partnera Romana Doležaja. Zatiaľ sa k svadbe vyjadruje len neurčito.

Sledujte TOPKY TV: Marianna Ďurianová o ďalšom prírastku do rodiny.

Durianova o decku

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu