Streda12. jún 2024, meniny má Zlatko, zajtra Anton

Ďurianová urobila synčekovi (1) oslavu: Televízny návrat v nedohľadne!

Marianna Ďurianová po narodení synčeka Romanka odsunula televíziu na druhú koľaj. Venuje sa iba rodine. Zobraziť galériu (7)
Marianna Ďurianová po narodení synčeka Romanka odsunula televíziu na druhú koľaj. Venuje sa iba rodine.

BRATISLAVA – Úlohu matky si užíva! Marianna Ďurianová (36) bola ešte donedávna neoddeliteľnou súčasťou markizáckeho spravodajstva. No už viac ako rok sa na televíznych obrazovkách neobjavuje. Stala sa totiž mamičkou synčeka Romanka, ktorý včera oslávil svoje prvé narodeniny. Blondínka nám prezradila, či prichystala niečo špeciálne a kedy sa vráti do práce.

Marianna Ďurianová sprevádzala markizáckym spravodajstvom dlhých 11 rokov. No v júni minulého roka sa z televíznych obrazoviek vytratila. Dôvod je jednoduchý. Spolu s partnerom Romanom Doležajom sa totiž stali rodičmi.

Ich synček Romanko včera oslávil prvé narodeniny. My sme u šťastnej mamičky zisťovali, či v tento deň pripravili niečo výnimočné pre svoju ratolesť. „Máme úspešne za sebou prvý dôležitý rok a to je určite silný dôvod na špeciálnu oslavu,“ prezradila pre topky.sk Ďurianová, ktorá však bližšie predstavy o oslave prvých narodenín syna neprezradila.

Podobne neurčito sa vyjadrila aj k svojmu návratu na televízne obrazovky. „Do práce sa vrátim vtedy, keď budem cítiť, že už je vhodný čas,“ povedala blondínka. Súdiac podľa toho, ako si Marianna materstvo užíva, to tak skoro nebude.

O tom, že Marianna Ďurianová vyzerá výborne a stále štýlovo aj mimo kamier, sa môžete presvedčiť na ženskom magazíne FEMINITY.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu