Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Barkolová to prepískla s výstrihom, Sklovská operená ako vták!

Sisa pripomínala labuť, Erike vypadávali vnady. Zobraziť galériu (22)
Sisa pripomínala labuť, Erike vypadávali vnady.

BRATISLAVA - Zábava až do rána! Počas uplynulého víkendu sa v našom hlavnom meste konal ďalší prominentný ples. Hostí tentoraz vítal riaditeľ poisťovne Juraj Lelkes (61) spolu so svojou manželkou Sisou Lelkes Sklovskou (47). Tmavovláska jednoznačne zaujala svojím oblečením, ktorým pripomínala snehobielu labuť. Zahanbiť sa však nedala ani jojkárka Erika Barkolová (35). Tá pútala pozornosť provokatívnym výstrihom.

Verná svojmu štýlu! Keďže Erika Barkolová už nejakú dobu moderuje šteklivú reláciu o sexe, pracovné skúsenosti občas pretaví aj do svojho súkromia. Nerobí jej totiž problém provokovať okolie svojimi silikónmi. Inak tomu nebolo ani na víkendovom plese poisťovne. Tvár televízie Joj na ňom hostí ohurovala opálenými vnadami, ktoré nachytali bronz počas nedávnej dovolenky v Dominikánskej republike. 

Na spomínanom spoločenskom podujatí moderátorke doslova vyliezali prsia zo zlatej róby. „Na šaty som nemala čas, lebo som bola na dovolenke. Ale moja obľúbená návrhárka ma už má v oku a pripravila ich pre mňa sama,” prezradila nám Erika. Čo však hovorí na to, že jej takmer nikto nepozeral do očí? „No, ten výstrih sa jej fakt podaril. Ale na to som už zvyknutá,” povedala nám so smiechom.

Na počudovanie mnohých zvolila menej vyzývavú róbu hostiteľka večera Sisa Lelkes Sklovská. Tá si zrejme vzala za vzor labute. Nielenže mala operený spodný diel, ale pierkami si ozdobila aj účes. Takto vyparádená zažiarila aj priamo na pódiu, kde si zaspievala s viacerými účinkujúcimi. Napríklad so skupinou Boney M. „Splnil sa mi môj životný sen. Spievať po boku Liz Mitchell bolo úžasnou skúsenosťou,” rozplývala sa tmavovláska. 

Fotografie z plesu nájdete v našej GALÉRII.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu