Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Malachovská ukázala fešnú dcéru, Petra Marko divný účes a Slobodníková 1100 briliantov!

Bálu sa zúčastnila aj modelka Simona Brnová-Slobodníková (vľavo), ktorá bola ovešaná briliantovými šperkami. Nechýbala tanečná producentka Petra Marko (v strede) s naozaj zvláštnym ulízaným účesom, či Iveta Malachovská s dcérou Kristínou. Zobraziť galériu (39)
Bálu sa zúčastnila aj modelka Simona Brnová-Slobodníková (vľavo), ktorá bola ovešaná briliantovými šperkami. Nechýbala tanečná producentka Petra Marko (v strede) s naozaj zvláštnym ulízaným účesom, či Iveta Malachovská s dcérou Kristínou.

BRATISLAVA – Včerajšia noc sa niesla v znamení elegancie, krásnych rób a noblesy. Ako každý rok, aj tento, sa v hlavnom meste konal už tradičný Bratislavský bál. Významnej udalosti sa zúčastnilo mnoho osobností spoločenského života. Medzi pozvanými nechýbali napríklad manželia Iveta (47) a Martin Malachovskí. Páriku robila spoločnosť ich dcéra Kristína (18). Pozornosť na seba pútala aj podnikateľka známa z Let´s Dance Petra Marko (30), ktorá zvolila zvláštne ulízaný účes. Modelka Simona Brnová-Slobodníková (27) zas žiarila vďaka hriešne drahým šperkom.

V sobotu večer sa hlavné mesto Slovenska odelo do tradičnej elegancie. V priestoroch novo zrekonštruovanej bratislavskej Reduty sa konal už XII. ročník reprezentačného bálu. Významnej spoločenskej udalosti sa zúčastnilo mnoho osobností kultúrneho, spoločenského a politického života.

Bratislavský bál však nebol pre hostí vôbec lacnou záležitosťou. Za účasť na tejto pompéznej udalosti vysolili prítomní od 150 do 210 eur. Potom si však mohli vychutnávať gurmánske špeciality a užívať si naozaj bohatý kultúrny program. Hosťom počas večera hral do tanca Metropolitný orchester a tiež Gustav Brom Big Band. Zaspievali napríklad Pavol Hammel, Cigánski diabli, či Richard Müller. Už tradične sa odovzdávali ocenenia Bratislavská čučoriedka Júliusa Satinského.

Spoločenský zážitok si nedali ujsť ani manželia Malachovskí, ktorí sa na podujatí zúčastnili aj s fešnou osemnásťročnou dcérou Kristínou. „Ona prišla spolu s manželom neskôr, nakoľko bola na jeho premiére v SND. Nebol to jej prvý ples. Napriek tomu, že neboli od začiatku,  páčilo sa jej. Určite príde rada aj o rok. Bál bol skvelý,” prezradila pre topky.sk Iveta Malachovská. 

Pozornosť počas večera na seba pútala modelka Simona Brnová-Slobodníková, ktorá na bále žiarila ovešaná 1 100 briliantovými šperkami. Išlo o náušnice, prsteň a náramok. Cena týchto luxusných skvostov sa vyšplhala na hriešnych 70 000 eur, za čo by ste si mohli kúpiť menší dvojizbový byt v hlavnom meste.

Akciu si nenechala ujsť ani tanečná producentka Petra Marko. Účastníčka markizáckeho Let’s Dance mala na hlave naozaj zvláštne ulízaný účes, ktorý navodzoval dojem mokrých vlasov. Zaujímavosťou tiež je, že dorazila bez manžela, čo sa pri takejto slávnostnej príležitosti príliš nehodí.

Okrem spomínaných hostí sa noblesnej udalosti zúčastnili aj Branislav Záhradník s manželkou, riaditeľka Fashion TV Gabriela Drobová, či politik Tomáš Borec.

Zábery z Bratislavského bálu nájdete v našej GALÉRII. Kliknite SEM!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu