Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Sklovskej otrepaný účes: Tri dni rovnaké vlasy!

Sisa Lelkes-Sklovská sa počas uplynulého víkendu predviedla s rovnakým účesom. Zobraziť galériu (12)
Sisa Lelkes-Sklovská sa počas uplynulého víkendu predviedla s rovnakým účesom.

BRATISLAVA - Nič nové! Speváčka Sisa Lelkes-Sklovská (47) miluje všetko, čo je extravagantné a neobyčajné. Často to potvrdzuje nielen svojimi výstrednými outfitmi, ale aj bláznivými účesmi. Počas uplynulého víkendu si však umelkyňa so svojou hrivou veľa námahy nedala. V spoločnosti sa totiž viackrát objavila s rovnakou frizúrou.

Nestihla sa učesať?! Túto otázku si v nedeľu pri pohľade na Sisu Lelkes-Sklovskú kládli zrejme viacerí. Tmavovláska sa totiž počas odovzdávania hudobných cien Slávik 2012 predviedla s rovnakým účesom ako dva dni predtým v relácii Legendy popu. Či však speváčkinmu kaderníkovi došla kreativita alebo je za tým niečo iné, nevedno.

„Mala som pracovne nabitý víkend. V piatok som účinkovala v Legendách popu, v sobotu večer som vystupovala na jednom plese, no a v nedeľu sme boli na Slávikovi,“ posťažovala sa nám Sisa na svoju zaneprázdnenosť, keď sme sa s ňou po odovzdávaní hudobných cien zhovárali.

Ako vidno, vysoké pracovné tempo sa podpísalo aj na speváčkinom imidži. Inak sa totiž jej voľba rovnakej frizúry vysvetliť nedá. V minulosti totiž Sisa dôkladne dbala na to, aby bola vždy originálna. Napríklad na Plese v opere pútala pozornosť poriadne komplikovanou kreáciou, ktorej tvorba trvala dvom kaderníčkam celkovo tri hodiny. Týždeň nato predviedla účes, vďaka ktorému vyzerala ako labuť.

 VIDEO: Sisin účes by pokojne zapadol aj do legendárnej komédie. Čo poviete?!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu