Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Erika, pozor na ne: Barkolovú zatienili krásne dcéry!

Erika Barkolová (vpravo) môže byť na svoje dcéry pyšná. Alexandra (vľavo) a Patrícia (uprostred) sú skutočne kočky. Zobraziť galériu (7)
Erika Barkolová (vpravo) môže byť na svoje dcéry pyšná. Alexandra (vľavo) a Patrícia (uprostred) sú skutočne kočky.

BRATISLAVA - Dospievajú do krásy! Známe dámy nášho šoubiznisu môžeme vidieť v úlohe modeliek pomerne často. Príkladom môže byť moderátorka Erika Barkolová (35), ktorá sa na móle objavuje v pravidelných intervaloch. Inak tomu nebolo ani pred pár dňami. Pre jojkárku však bola táto prehliadka o čosi výnimočnejšia než tie ostatné. Spolu s ňou sa totiž úlohy manekýnok zhostili aj jej dcéry Patrícia (16) a Alexandra (14). Obe slečny na móle doslova žiarili.

Sú to kočky! Erika Barkolová má doma dve tínedžerky, ktoré s pribúdajúcimi rokmi dospievajú do krásy. Potvrdili to aj na nedávnej módnej šou, kde sa predviedli ako manekýnky. „Takto všetky naraz sme boli na móle prvýkrát,“ povedala nám na margo toho hrdá mamička, ktorej robia jej ratolesti veľkú radosť.

Alexandra a Patrícia si výborne rozumejú s objektívmi fotoaparátov a k modelingu majú relatívne blízko. Zrejme aj preto boli na móle pokojné a uvoľnené. „Ony sú už na to zvyknuté. Ja som mala už tak klasicky rešpekt,“ reagovala Barkolová, keď sme chceli vedieť, či ich pred prehliadkou potrápila nervozita. Erika by sa však mala mať na pozore. Pri pohľade na jej krásne baby niet pochýb o tom, že bude musieť od nich odháňať kopec nápadníkov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu