Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Barkolová hore bez: Erika, to je čistá provokácia!

Zatiaľ čo väčšina Slovákov drkotala zubami od zimy, Erika Barkolová provokovala takýmito letnými zábermi. A ešte k tomu aj hore bez. Zobraziť galériu (7)
Zatiaľ čo väčšina Slovákov drkotala zubami od zimy, Erika Barkolová provokovala takýmito letnými zábermi. A ešte k tomu aj hore bez.

DOMINIKÁNSKA REPUBLIKA - Zimu vymenila za exotiku! Erika Barkolová (35) si v čase, keď celé Slovensko leží pod snehom, nerobila starosti s odpratávaním bielej pokrývky z auta. Skôr mala problém s "odhŕňaním" piesku zo svojho tela. Moderátorka si totiž v týchto dňoch užívala horúce počasie a more v ďalekej Dominikánskej republike. Ako vidno, blondínka si z dovolenky priniesla nielen pekné spomienky, ale aj zopár sexi záberov, ktoré rozpália nejedeného muža.

Sneženie a mrazy zvyknú vyčariť úsmev na tvári zväčša len deťom alebo milovníkom zimných športov. Tí chodia za zábavou a oddychom do rôznych lyžiarskych stredísk. Nájdu sa však aj Slováci, ktorí v chladnom počasí oveľa radšej odcestujú za teplom do niektorej z exotických krajín. Príkladom môže byť playmate Andrea Járová, ktorá sa len nedávno vrátila z Thajska. Rovnako tak zvolila slnečnú destináciu aj moderátorka Erika Barkolová. Tá sa vyhrievala na slniečku v Dominikánskej republike.

Erika nám v súvislosti s oddychom prezradila, že v trópoch strávila nádherných desať dní. „Na dovolenku som išla s kamarátkou Lenkou. Voľba bola jednoduchá – teplo, slnko, palmy a more,“ povedala pre topky.sk známa jojkárka, ktorá sa s nami podelila aj o zopár záberov z pláže.

Ako vidno, Barkolová si exotiku užívala plnými dúškami. Na pláži dokonca neváhala odhodiť vrchný diel bikín. „Rada sa opaľujem hore bez. Zvedavé pohľady mi nevadia, keď som tak ďaleko a nikto ma nepozná,“ uzavrela moderátorka, ktorej sa v poslednej dobe podarilo výrazne schudnúť, vďaka čomu jej postavička vyzerá lepšie než v nedávnej minulosti. Veď posúďte sami!

Erika Barkolová počas vylihovania na slniečku neváhala odhodiť vrchný diel bikín.
Zobraziť galériu (7)
Erika Barkolová počas vylihovania na slniečku neváhala odhodiť vrchný diel bikín.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu