Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Po vyhadzove od Drobovej ďalšia rana pre sexi moderátorku!

Nikol Moravcová pôsobila vo Fashion TV dva a pol roka. Potom sa riaditeľka Gabriela Drobová rozhodla s blondínkou spoluprácu ukončiť. Zobraziť galériu (7)
Nikol Moravcová pôsobila vo Fashion TV dva a pol roka. Potom sa riaditeľka Gabriela Drobová rozhodla s blondínkou spoluprácu ukončiť. (Zdroj: Topky.sk)

PRAHA – Nie je to tak dávno, čo česká modelka a príležitostná moderátorka Nikol Moravcová (25) hviezdila ako tvár Fashion TV. Riaditeľka módnej televízie Gabriela Drobová (38) sa však pred dvoma mesiacmi rozhodla ukončiť s blondínkou spoluprácu. Dôvodom bol kráskin nový kšeft pre stanicu TV Pětka. No tam sa dlho neohriala. Podľa našich zistení ju už stihli vyraziť spolu s jej reláciou StyLife.

Modelka Nikol Moravcová nastúpila do Fashion TV začiatkom roka 2011. Vtedy sa spolu s kolegyňou Denisou Mendrejovou naplno venovali spusteniu novej relácie pre módnu televíziu. Post moderátorky však českej blondínke zachutil natoľko, že po čase prijala ponuku uvádzať aj reláciu StyLife pre českú stanicu TV Pětka.

Tento krok sa však nestretol s porozumením u jej vtedajšej šéfky Gabriely Drobovej, ktorá sa preto rozhodla spoluprácu s modelkou ukončiť. „Išla robiť do inej televízie formát, ktorý nedosahuje kvality Fashion TV. Tým pádom sme ju nemohli nechať ako našu moderátorku. Z môjho hľadiska to bol skôr krok späť ako krok vpred,“ povedala nám v tom čase riaditeľka módnej televízie. Tá už akoby tušila, že upísať sa novovzniknutej českej televízii nie je tá správna voľba.

Po dvoch mesiacoch pôsobenia Nikol Moravcovej v TV Pětke je totiž so vzájomnou spoluprácou koniec. Relácia StyLife už nejaký čas nefiguruje vo vysielacej štruktúre. „Mení sa majiteľ televízie, tak sa upravujú aj programy. Momentálne sa relácia StyLife reprízuje. To, či sa budú nakrúcať nové časti, vám teraz nevieme povedať,“ dozvedeli sme sa na PR oddelení českej stanice.

Podľa našich informácií však s Moravcovou už nerátajú. Problémom sú vraj aj jej hviezdne maniere. Blondínka má však na celú situáciu iný názor. Nechcem už ďalej spolupracovať s TV Pětka. Mám niekoľko lepších ponúk a čakám, ktorá z nich bude najlepšia, vyjadrila sa pre topky.sk modelka. Nechajme sa teda prekvapiť, na akom miestečku Moravcovú uvidíme najbližšie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu