Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Celebrity v šoku z náhlej smrti miliardára: Bartošová obzvlášť!

Smrť Luboša Měkotu zasiahla aj Ivetu Bartošovú či Jana Antonína Duchoslava. Zobraziť galériu (7)
Smrť Luboša Měkotu zasiahla aj Ivetu Bartošovú či Jana Antonína Duchoslava.

PRAHA - Náhla smrť! V sobotu na jednom z českých golfových ihrísk nečakane zomrel boháč Luboš Měkota (†55). Jeho skon šokoval však nielen jeho blízkych. Nepríjemné prekvapenie je to aj pre mnohé televízne hviezdy. Práve tento miliardár totiž stál za televíziou Pětka, kde mala svoju talkšou aj Iveta Bartošová (46). Len jej nevyplatený honorár predstavuje okolo 31 tisíc eur. Po zániku stanice a smrti majiteľa už peniaze zrejme neuvidí.

Poriadny škrt cez rozpočet! Česká Tv Pětka sa na scéne objavila v októbri minulého roka. Už začiatkom februára však vysielanie skončilo. „A sme vypnutí... ďakujeme všetkým, ktorí nás sledovali a držali nám palce!” objavilo sa zo dňa na deň na fanúšikovskej stránke na Facebooku.

Všetky známe tváre zostali vtedy v nepríjemnom šoku. Mahulena Bočanová, Alice Bendová či Jan Antonín Duchoslav, ktorí pre televíziu pracovali, nemali totiž vyplatené honoráre. Najviac sa však táto situácia dotkla Ivety Bartošovej, ktorú chcela Pětka opäť dostať na výslnie. Nakoniec jej zostala dlžná 800 tisíc českých korún (cca 31 tisíc eur).

Niektoré z hviezd avizovali aj využitie súdnej cesty. Bohužiaľ, tento víkend im priniesol zlé správy. Majiteľ zaniknutej stanice Luboš Měkota totiž náhle zomrel na golfovom ihrisku. Svoje peniaze tak herci a moderátori zrejme nikdy neuvidia.

Měkota bol síce miliardár, ale v posledných mesiacoch aj tak nemohol disponovať svojím majetkom. Bol totiž obvinený v kauze tunelovania uhoľnej spoločnosti, a tak mu súd odoprel prístup k finančným prostriedkom. Kauza sa ťahá už roky a ani Měkotova smrť nemusí znamenať zrušenie tohto opatrenia.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu