Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Drobová v koženom tope: Prekvapila naprataným dekoltom!

Gabriela Drobová sa na krste poriadne vyprsila. Zobraziť galériu (17)
Gabriela Drobová sa na krste poriadne vyprsila.

BRATISLAVA – Provokatérka! Gabriela Drobová (38) sa v stredu večer objavila v spoločnosti nahodená do koženého outfitu. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby krátky top nevykúzlil blondínke dekolt, aký u nej zvyčajne nevídať. Okrem toho jej priliehavý outfit aj opticky zaoblil bruško. Zisťovali sme preto, či náhodou riaditeľka Fashion TV nezapracovala s partnerom Karolom Rumanom (37) na bábätku.

Bývalý superstarista Thomas Puskailer vydal v týchto dňoch svoj debutový album. Spevák svoju prvotinu uviedol do sveta v známom bratislavskom podniku. Krstnými rodičmi samozrejme nemohli byť iní ľudia než tí, ktorí ho pred troma rokmi objavili - čiže režisér Peter Nuňéz, vtedajšia šéfdramaturgička Markízy Gabriela Drobová, moderátorka Adela Banášová a produkčný Richard Raiman.

Najvýraznejšou osobnosťou krstu sa jednoznačne stala Drobová. Znalkyňa módy prišla zahalená v čiernej koži a svojím outfitom pripomínala rockovú hviezdu. Vyzývavý vršok zvýraznil jej plný dekolt, na čo u nej nie sme zvyknutí. Odhalil ale aj oblejšie bruško.

Keďže sa šéfka módnej televízie nikdy netajila tým, že by si bábätko priala, núka sa nám otázka, či je Gabika konečne v požehnanom stave. „Nie, nie som tehotná a aj keby som bola, tak si to nechám pre seba,“ znela Drobovej odpoveď na našu otázku. Ako sama priznala, s partnerom potomka nijako špeciálne neplánujú. „Ak to ten hore bude chcieť, tak bábätko bude,“ povedala nám Gabika.

Zábery z krstu CD si môžete pozrieť v našej GALÉRII!

Sledujte TOPKY TV: Rozhovor s Thomasom Puskailerom o jeho novom CD.

Puskailer

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu