Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Drobová vyrazila sexi moderátorku: Nemohli ju vystáť!

Šéfka módnej televízie Gabriela Drobová ukončila spoluprácu s Nikol Moravcovou. Zobraziť galériu (15)
Šéfka módnej televízie Gabriela Drobová ukončila spoluprácu s Nikol Moravcovou. (Zdroj: Ján Zemiar, Fashion TV)

BRATISLAVA – Prečistila rady! Riaditeľka Fashion TV sa rozhodla ukončiť po roku a pol spoluprácu s fešnou blondínkou Nikol Moravcovou (24). Ako dôvod uviedla šéfka módnej televízie Gabriela Drobová (38) fakt, že sa bývalá moderátorka zákulisia Talentmánie upísala inej stanici. Podľa našich zistení je však dôvod aj ten, že nezapadla do kolektívu. Ostatným kolegyniam vraj ležala kvôli hviezdnym manierom v žalúdku.

Nikol Moravcová nastúpila do módnej televízie v marci minulého roku. Vtedy nakrúcala s Miss Universe SR 2009 Denisou Menderjovou prvé upútavky na spoločnú reláciu pre Fashion TV. Momentálne však už ani jedna z nich v módnej stanici nepracuje. Zatiaľ čo Slovenka odišla na materskú, v prípade Češky je dôvod o čosi iný. Veci si zbalila viac-menej nedobrovoľne.

„Išla robiť do inej televízie formát, ktorý nedosahuje kvality Fashion TV. Tým pádom sme ju nemohli nechať ako našu moderátorku. Z môjho hľadiska to bol skôr krok späť ako krok vpred. No napriek tomu jej držím palce,“ povedala nám na margo rozviazania spolupráce riaditeľka Gabriela Drobová. Podľa našich zistení sa plavovláska, ktorá v minulosti moderovala zákulisie Talentmánie, upísala novovzniknutej českej stanici TV Pětka.

V súvislosti s Moravcovej odchodom sa však šušká aj to, že v kolektíve nebola príliš obľúbená. „Ostatné dievčatá ju nemali veľmi rady. Stúpla jej sláva do hlavy. Pri práci mala problémy s disciplínou a sťažovali sa na ňu aj klienti,“ prezradil náš zdroj. Nechajme sa teda prekvapiť, akú dlhú bude mať životnosť v novej televízii.

Ako sme sa ďalej dozvedeli, módna televízia začne hľadať novú tvár prostredníctvom mini reality šou Face of Fashion TV. Tak tomu bolo aj v prvej polovici tohto roka. Víťazka sa stane novou moderátorkou stanice pre Českú republiku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu