Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Náročná sobota markizáčky Puškárovej: Bolesť a slzy!

Zlatica Puškárová Zobraziť galériu (5)
Zlatica Puškárová

BRATISLAVA - Zlatica Puškárová (35) už patrí k stáliciam televízie Markíza, a tak na sobotňajšom Dni otvorených dverí nesmela chýbať. Okrem toho, že sa venovala divákom, spoločne so svojím partnerom Patrikom Švajdom (40) uvádzala niekoľko televíznych vstupov. Hoci blondínka zvládala povinnosti s úsmevom na tvári, chvíľkami jej do smiechu vôbec nebolo.

V Záhorskej Bystrici bolo v sobotu poriadne rušno. Konal sa tam totiž v poradí už 16. ročník Dňa otvorených dverí televízie Markíza. Možnosť stretnúť sa s televíznymi divákmi si nedali ujsť ani Zlatica Puškárová a Patrik Švajda, ktorí sa len deň predtým vrátili z dovolenky.

Galéria: Fotoreportáž z DOD 2012 v Markíze.

Keďže bola Zlatica zrelaxovaná a oddýchnutá, davy fanúšikov zvládala s úsmevom na tvári. „Sme tu pre nich. Keď to oni vydržia, tak žiadna únava, sme im veľmi vďační,“ poznamenala aj v mene svojich kolegov moderátorka. „Sú tu nesmierne usmiati ľudia. Dnes som toľko úsmevov postretla, odovzdala, toľkým zakývala,“ dodala.

Počas dňa sa však markizáčka nevyhla ani slzám. „Mne sa veľmi páči, keď rodiny, ktoré majú ťažký príbeh, držia spolu. Videla som tu viaceré s postihnutými deťmi a tí rodičia sú úžasní. Chcú im dopriať aj ten klasický zážitok, že sem s nimi prišli. Priznám sa, že trošku som si aj poplakala. Takí ľudia dodajú človeku veľa sily. Verím, že sme im urobili radosť,“ poznamenala o emotívnych chvíľach Puškárová.

Nečakané pocity dojatia však neboli to jediné, pri čom sa Zlatici tisli slzy do očí. Keď sme sa jej totiž spýtali, ako zvláda byť celý deň v topánkach s vysokými opätkami, netajila sa tým, že ju už poriadne bolia nohy. „Zatínam zuby, lebo my ženy musíme čo-to vydržať,“ uzavrela moderátorka s úsmevom. Nuž, pre krásu sa trpí.

Sledujte Topky TV: Rozhovor so Zlaticou Puškárovou.

DOD Zlatica

Sledujte Topky TV: Takto to na DOD v Markíze vyzeralo. Rozhovor s generálnou riaditeľkou televíze Zuzanou Ťapákovou.

DOD Markiza

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu