Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Puškárová končí: Pozrite, ktorá kráska z konkurencie ju nahradí!

Zlaticu Puškárovú v Nočných Televíznych novinách nahradí Mária Pietrová. Zobraziť galériu (8)
Zlaticu Puškárovú v Nočných Televíznych novinách nahradí Mária Pietrová.

BRATISLAVA – Atraktívna výmena! Ako sme vás už na topkách informovali, Zlatica Puškárová (35) sa rozhodla kvôli rodinným povinnostiam obmedziť pôsobenie na obrazovkách televízie Markíza. Požiadala preto kompetentných, aby skresali jej služby v Nočných Televíznych novinách na minimum. Keďže jej v Záhorskej Bystrici vyšli v ústrety, museli za ňu nájsť náhradu. Ako sme zistili, po blondínke prevezme kreslo iná plavovláska - „šporťáčka“ Mária Pietrová (28) z verejnoprávnej televízie.

Zlatici Puškárovej sa v týchto dňoch nakopila práca. K moderovaniu Televíznych novín a Nočných Televíznych novín jej totiž pribudli ďalšie povinnosti súvisiace s politicko-diskusnou reláciou Na telo, ktorá štartuje už tento víkend. Keďže sa chce blondínka popri zamestnaní venovať aj rodine, rozhodla sa na istý čas zvoľniť pracovné tempo. V Nočných Televíznych novinách ju preto uvidíme už len dvakrát do mesiaca.

Tento Puškárovej krok však spôsobil v Záhorskej Bystrici menšie problémy. Televízia totiž musela nájsť za svoju stálicu adekvátnu náhradu. A to sa im aj podarilo. Podľa našich zistení po nej prevezme žezlo Mária Pietrová z verejnoprávnej televízie. „Je predčasné o tom ešte hovoriť. Nechajte sa prekvapiť,“ tajnostkárila Puškárová, keď sme sa pýtali na meno jej nástupkyne.

Rovnako zdržanliví sú vo vyjadreniach aj v Markíze. „Diváci sa včas dozvedia, kto pribudne do spravodajského tímu,odpovedala diplomaticky hovorkyňa Oľga Dúbravská. Bobríka mlčanlivosti sa rozhodla držať aj samotná „šporťáčka“ z Mlynskej Doliny. Počas celého dňa nám Mária nezdvíhala telefón a nereagovala ani na sms správu.

V súvislosti s Pietrovej skúsenosťami s Markízou treba podotknúť, že v minulosti už pre žlto-modrú televíziu pracovala. Ako osemnásťročná totiž uvádzala hudobnú reláciu. Potom sa presunula do verejnoprávnej inštitúcie, kde sa dlhodobo venovala športovej tematike.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu