Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Rozborilova návšteva Ťapákovej: Tri hodiny strachu!

Vilo Rozboril bol navštíviť partnerku Zuzanu Ťapákovú v nemocnici. Zobraziť galériu (7)
Vilo Rozboril bol navštíviť partnerku Zuzanu Ťapákovú v nemocnici.

BRATISLAVA - Náročné obdobie! Zuzana Ťapáková (50) v týchto dňoch prežíva krušné chvíle. Jej organizmus totiž v pondelok náhle vypovedal poslušnosť. Zrejme ide len o dočasné vyčerpanie. Šéfka Markízy a rovnako tak aj jej partner Vilo Rozboril (45) dúfajú, že to nebude nič vážne. Napriek tomu ale v moderátorovi hlodajú pochybnosti. V stredu strávil pri lôžku svojej partnerky tri hodiny. Chcel sa ubezpečiť, že je všetko v poriadku.

Ako sme na topkách v utorok informovali, šéfka televízie Markíza má zdravotné problémy. Vysoké pracovné tempo a stres oslabili jej vitalitu. Výsledkom je kolaps organizmu a následná hospitalizácia. Do zdravotníckeho zariadenia ju zaviezol v pondelok Vilo Rozboril po tom, čo videl, že to s jeho partnerkou nevyzerá dobre.

„Bral som ju hneď do nemocnice,“ povedal topkám moderátor. Zuzana Ťapáková sa momentálne nachádza v Národnom ústave srdcových a cievnych chorôb v Bratislave. Tam je pod dohľadom odborníkov, ktorí monitorujú jej zdravotný stav. „Nechali si ma v nemocnici, vari to nebude nič komplikovanejšie,“ napísala šéfka Markízy svojim priaznivcom prostredníctvom sociálnej siete.

Hoci to vyzerá tak, že ide iba o vyčerpanie z prepracovania, Vilo Rozboril má o svoju partnerku strach. V utorok okamžite po nakrúcaní Modrého z neba, ktoré sa konalo v Starej Ľubovni, išiel za ňou do nemocnice. Rovnako tak ju navštívil aj v stredu. Pri blondínkinom lôžku strávil približne tri hodiny. Ako vidno zo záberov, ktoré sa nám podarilo urobiť, jeho ustarostený pohľad hovorí za všetko.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu