Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Ďalšie škrty v Markíze: Sklamanie pre divákov po 16-rokoch?!

V Markíze sa vraj rokuje, či sa tento rok bude organizovať Deň otvorených dverí. Zobraziť galériu (5)
V Markíze sa vraj rokuje, či sa tento rok bude organizovať Deň otvorených dverí. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Koniec?! Televízia Markíza prešla v uplynulých mesiacoch mnohými personálnymi a tiež vysielacími zmenami. Podľa medializovaných informácií treba hľadať za týmito radikálnymi krokmi osekávanie nákladov. V súvislosti so znižovaním výdavkov sa najnovšie v Záhorskej Bystrici uvažuje aj o tom, že sa po šestnástich rokoch zruší Deň otvorených dverí. A to by bolo pre tisícky priaznivcov, ktorí každoročne merajú cestu do Markízy zo všetkých kútov Slovenska, obrovským sklamaním.

V televízii Markíza sa v poslednom období slovo koniec skloňovalo už mnohokrát. A to hlavne v súvislosti s televíznymi programami a dlhoročnými tvárami. Najnovšie to má vraj v modro-žltej televízii nahnutý už aj Deň otvorených dverí - podujatie plné rôznych exkluzívnych hostí, ktoré odlišovalo Markízu od konkurencie. Z dôvodu okresávania nákladov nie je vylúčené, že zostanú po 16 rokoch brány v Záhorskej Bystrici zatvorené.

Podľa našich informácií sa v Markíze v týchto dňoch kompetentní intenzívne zaoberajú tým, či podujatie ponechať alebo zrušiť. „Vedenie o tom rokuje. Rozmýšľajú nad rôznymi zmenami na DOD, no do úvahy prichádza aj myšlienka, že sa tento rok akcia vôbec nebude organizovať,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja z prostredia televízie.

Deň otvorených dverí však Markíza organizuje už od svojho vzniku a za tie roky by sa pokojne dalo povedať, že sa stal akousi tradíciou. Každoročne do Záhorskej Bystrice prichádzajú tisícky fanúšikov, ktorí sa tešia nielen na zákulisie televízie, ale aj na svojich obľúbených moderátorov a hercov.

Televízia po minulé roky nešetrila ani bohatým programom, v ktorom sa predstavili napríklad Dara Rolins, IMT Smile, Gladiátor, či hlavné hviezdy tureckého seriálu Tisíc a jedna noc. Zaobstarať také zvučné mená určite nebola lacná záležitosť. Je preto logické, že ak by sa vedenie rozhodlo tento rok podujatie vynechať, výrazne by ušetrili. „K týmto špekuláciám sa naozaj nebudeme vyjadrovať,“ povedala pre topky.sk hovorkyňa Markízy Tatiana Tóthová, čím však našu informáciu nepoprela. Nechajme sa teda prekvapiť, či sa brány v Záhorskej Bystrici opäť otvoria alebo ostanú tento rok zatvorené.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu