Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Prekvapenie: Farmári sa hrnú do ďalšej reality šou Markízy!

Bývalí farmári Štefan Tóth a Jarmila Ščibrányová skúšajú šťastie v kulinárskej reality šou. Zobraziť galériu (14)
Bývalí farmári Štefan Tóth a Jarmila Ščibrányová skúšajú šťastie v kulinárskej reality šou. (Zdroj: foto: tv markíza)

BRATISLAVA - Jeden raz nestačí! Aj to by sa dalo povedať na adresu účinkujúcich, ktorí bojovali na Farme. Konkrétne o bývalých súťažiacich Štefanovi Tóthovi (29) a Jarmile Ščibrányovej (55). Najnovšie sa totiž rozhodli presadiť v ďalšom pripravovanom projekte televízie Markíza. Tentoraz však nebudú musieť bývať v drsných podmienkach na statku. Ich úlohou bude zaujať najoriginálnejším receptom v reality šou Masterchef!

Známe tváre sa vracajú! Prípravy na novú kulinársku šou Masterchef prebiehajú v plnom prúde. Konalo sa už aj takzvané predvýberové kolo, ktorého sa zúčastnilo až stodesať talentovaných účastníkov. Nádejní kuchári museli prejsť cez štyri komisie. Tie zaznamenali množstvo rôznorodých tvári, medzi ktorými nechýbali ani účastníci známi z iného markizáckeho projektu - z Farmy.

Snahu zviditeľniť seba a originálny recept má napríklad bývalý statkár Šefan Tóth. No nielen on. Po výhre 50 000 € zatúžila aj jeho kolegyňa z druhej série úspešného projektu Jarka Ščibrányová. Okrem hospodárov však zavítali na kasting aj dámy zo Zámeny manželiek. Uvidíme teda, ako sa pošťastí v tejto reality šou extrovertnému Štefanovi a najstaršej súťažiacej Farmy. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu