Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Nemilosrdný ťah Markízy: Neľudské podmienky, špina... Skrátka peklo!

Súčasťou tretej série Farmy bude opäť moderátorka Kveta Horváthová. Na súťažiacich čakajú poriadne drsné podmienky. Zobraziť galériu (9)
Súčasťou tretej série Farmy bude opäť moderátorka Kveta Horváthová. Na súťažiacich čakajú poriadne drsné podmienky.

BRATISLAVA – Boj o prežitie! Už začiatkom septembra štartuje na obrazovkách televízie Markíza tretia séria statkárskej šou Farma. Všetko nasvedčuje tomu, že tvorcovia programu sa rozhodli poriadne pritvrdiť. Súťažiacich totiž zavrú do schátranej chajdy, ktorá naháňa hrôzu.

Tak toto chce odvahu! Podstatou statkárskej šou Farma je prežiť v drsných podmienkach mimo civilizácie. Prvá séria súťaže bola pomerne znesiteľná, v druhej tvorcovia pritvrdili a skupinku odvážlivcov zavreli na opustenom statku v čase krutých mrazov. Trojka však bude podľa všetkého už úplný extrém.

Ako vidno na nami získaných záberoch, skupinka jedenástich súťažiacich sa pobije o výhru na mieste, ktoré doslova naháňa strach. Súťažiaci prídu na farmu, ktorá bola desiatky rokov neobývaná a presne tak aj vyzerá. V tomto prípade bude určite platiť, že to bude divočina,“ povedal nám k tomu PR manažér Markízy Gabriel Bocko.

Hlavnou úlohou súťažiacich tak pravdepodobne bude vytvoriť z tohto zdevastovaného a Bohom zabudnutého hospodárstva krásnu a prospejúcu farmu. Na všetko bude podľa našich informácií znova dohliadať hospodár Martin Bagár, moderátorkou relácie bude tak, ako aj počas iných sérií, Kveta Horváthová. Prvá epizóda z extrémne neľudského prostredia bude na televíznych obrazovkách Markízy odvysielaná už 9.9. o 22:30.

Súťažiaci budú musieť z tohto priestoru vykresať dobre vyzerajúcu a prosperujúcu farmu.
Zobraziť galériu (9)
Súťažiaci budú musieť z tohto priestoru vykresať dobre vyzerajúcu a prosperujúcu farmu.

VIDEO: Takto vyzerá upútavka na novú sériu Farmu.

FARMA 3

Tip: Pozrite si program televízie Markíza na dnešný večer. nájdete ho na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu