Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Najodvážnejšia súťažiaca MasterChefa: Vyzývavým outfitom vzala porote slová!

Zuzana Bunešová sa pred porotou predviedla vo vyzývavom outfite. Zobraziť galériu (5)
Zuzana Bunešová sa pred porotou predviedla vo vyzývavom outfite.

BRATISLAVA – Nebezpečná kombinácia! V markizáckej šou MasterChef skúša šťastie množstvo amatérskych kuchárov. Pred nemilosrdných porotcov sa včera postavila aj Zuzana Bunešová (23), ktorá im okrem svojho kulinárskeho výtvoru predviedla aj poriadne dráždivý outfit. Sexi brunetka vyrazila odborníkom svojím imidžom dych. Trojica mužov nevedela nájsť správne slová.

Sexi kuchárka! Výherca kulinárskej šou MasterChef získa peňažnú odmenu v hodnote 50 tisíc eur, ale aj vydanie knihy s vlastnými receptami. Táto odmena prilákala na kasting aj mladú rodáčku z Prahy Zuzanu Bunešovú, ktorá pred trojicu porotcov predstúpila nahodená v priesvitnom tope a v kratučkých šortkách.

Hoci bola zvodná brunetka oblečená len minimálne, pred odborníkmi sa poriadne zapotila. Tí sa totiž jej kuchteniu prizerali bez jediného slova. „Tak prosím... Mám niečo povedať alebo?!“ habkala dievčina pri pohľade na nemilosrdných katov. „Neviem prečo na mňa tak pozeráte. Či som spravila niečo zle alebo vám to mám priniesť?!“ pýtala sa v rozpakoch.   

Ani nešťastný pohľad mladej slečny však chlapov neobmäkčil. Bez slova pristúpili k stolíku a ponúkli sa z jedla, ktoré im navarila. Keď dožul posledný z nich - Martin Korbelič, vzal zásteru a opäť mlčky prišiel k Zuzane, ktorá tak v súťaži postúpila ďalej. Dievčina sa porotcom s úsmevom na tvári poďakovala a keď odchádzala, vyprevadili ju potleskom.

Bunešová neskôr pred kamerami priznala, že z porotcov mala trošku strach. Keď tam stojíte pred tromi ľuďmi, ktorí na vás ustavične pozerajú a nič nehovoria, tak to znervózni asi každého. Nevedela som, čo mám čakať. Usmievala som sa a čakala teda, čo príde,“ uzavrela Zuzana, ktorá sa v súkromí venuje okrem varenia aj navrhovaniu oblečenia.

Tip: Pozrite si program televízie Markíza na dnešný večer. Viac na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu