Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Vážne problémy v MasterChefovi: Mladík skončil v nemocnici!

Pavel Duda ohúril porotu nielen svojim kuchárskym nadaním, ale aj neľahkým životným príbehom. Zobraziť galériu (7)
Pavel Duda ohúril porotu nielen svojim kuchárskym nadaním, ale aj neľahkým životným príbehom.

BRATISLAVA – Počas nakrúcania tiekla krv! Jedným zo súťažiacich markizáckej šou MasterChef je aj Pavel Duda (26), ktorý si počas kuchtenia odrezal kúsok z prsta. Toto zranenie však nebolo nič v porovnaní s tým, čo si mladík zo Šternberku vytrpel už predtým.

Bojuje ako lev! Pavel Duda je bez pochýb najodvážnejším súťažiacim v kulinárskej šou MasterChef. Mladík sa uchádza o rozprávkovú výhru aj napriek tomu, že to pre neho nie je ľahké. Počas nakrúcania totiž prišiel k úrazu, ktorý si vyžiadal lekárske ošetrenie. Tam sa však zdravotné komplikácie neskončili.

Pavel totiž pred pár rokmi prekonal zákernú rakovinu a dodnes má oslabenú imunitu. „Ochorel a ležal v horúčkach vo vile, kde súťažiaci bývajú,“ dozvedeli sme sa zo zákulisia šou. Hoci sa mladíkovi podarilo boj s rakovinou vyhrať, účasť v súťaži je pre neho pomerne nebezpečná. „Stále je tu riziko návratu choroby. Musím na seba dávať pozor, aby sa mi nič vážne nestalo,“ prezradil Duda pred kamerami.  

Zdravotné problémy však nie sú to jediné, čo rodáka zo Šternberku potrápilo. Keď mu lekári zistili rakovinu, opustila ho jeho priateľka. Aj napriek neľahkému osudu však Duda nechce, aby mu to kati z poroty zľahčovali. „Choroba mi dala veľa. Som taký nebojácny, som zdravý a musím si veriť,“ tvrdí odhodlane Pavel.

Mladíkova smelosť a kuchárske nadanie dojali aj inak nemilosrdných členov poroty. „Z jeho jedla boli nadšení. Dokonca zavolali jeho rodičom, aby im zagratulovali k tomu, aký je ich syn šikovný,“ prezradil nám náš zdroj. Keďže odborníci takéto gesto spravili prvýkrát, je zrejmé, že Pavel má na kuchtenie naozaj talent. Snáď jeho ďalšie pôsobenie v súťaži bude už bez ďalších zdravotných komplikácií.

Tip: Pozrite si program televízie Markíza na dnešný večer. Viac na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu