Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Mokrý má Maštalíra stále v zuboch: Toto mu vyviedol!

Z rivalov sú milenci. V silvestrovskom programe to vyzerá tak, ako keby Juraj Mokrý a Tomáš Maštalír spoločne strávili noc. Zobraziť galériu (8)
Z rivalov sú milenci. V silvestrovskom programe to vyzerá tak, ako keby Juraj Mokrý a Tomáš Maštalír spoločne strávili noc.

BRATISLAVA – Ani po dvoch rokoch si nedá pokoj! Zabávač Juraj Mokrý (34) si od rozchodu s herečkou Dianou Mórovou (41) nedokázal odpustiť množstvo ironických poznámok na jej adresu. So železnou pravidelnosťou sa navážal nielen do matky svojho syna Quida, ale aj jej kolegu Tomáša Maštalíra (32), ktorý údajne stojí za ich skrachovaným vzťahom. V týchto dňoch dostal moderátor markizáckeho Počasia ďalšiu príležitosť herca zosmiešniť.

V silvestrovskom programe televízie Markíza očividne nebude núdza o zábavu. Priestor dostal aj Juraj Mokrý, ktorý sa bude opäť baviť na adresu Tomáša Maštalíra. Kým však zabávač herca v minulosti vykresľoval ako svojho rivala, tentokrát z neho spraví svojho milenca.

Jedna zo scén silvestrovského programu sa odohráva v spálni. V posteli leží Mokrý, ktorému akože telefonuje Šeherezáda. Zábery z postele sú prekladané inými zo seriálu Tisíc a jedna noc. Celé to navodzuje dojem, ako keby chcela kráska po skrachovanom vzťahu Juraja vymazať zo svojho života. Zabávač však reaguje pokojne a z tváre mu neschádza úsmev. Mokrého totiž ktosi nežne hladká po hlave.

Vtom nasleduje strih na Maštalíra ležiaceho v rovnakých perinách. „Bože, ja toto fakt nevládzem počúvať. Také pekné ráno to mohlo byť,“ poznamená Tomáš a vstane z postele. Nasleduje opäť prestrih na nahý mužský zadok, ktorý mu má akože patriť. Celá scénka je teda vykreslená tak, že herci sú milencami. Zábery s Maštalírom pritom v skutočnosti pochádzajú z Ordinácie z ružovej záhrady.

Zaujímalo nás preto, kto bol iniciátorom takéhoto bláznivého nápadu. „Toto je otázka na Dana Dangla,” povedal nám Mokrý. Vyzerá to teda tak, že tentokrát iniciatíva nevyšla z jeho strany. Evidentne ale nemal vôbec žiadny problém zosmiešňujúcu scénku zahrať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu