Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Zlé správy pre Maštalíra: Kvôli manierom bude tvrdo pykať!

Tomáš Maštalír patrí k umelcom, ktorí sú si vedomí svojich kvalít. Zobraziť galériu (9)
Tomáš Maštalír patrí k umelcom, ktorí sú si vedomí svojich kvalít.

BRATISLAVA – Nevyzerá to s ním ružovo! Tomáš Maštalír (35) je v očiach mnohých považovaný za súčasť slovenskej hereckej špičky. Vlastných kvalít si je dobre vedomý aj on sám - za svoju prácu si vraj vie vypýtať nemalé peniaze. To sa mu však môže vypomstiť. Hrozí totiž, že príde kvôli prehnanému sebavedomiu o veľkú časť televíznych fanúšikov. Dôvod je jednoduchý. Ak ho budú chcieť vidieť, tak iba v divadle. Na tento rok totiž nemá žiadne televízne angažmán.

Hlasujte za Tomáša Maštalíra v televíznej ankete Telkáč roka. Kliknite sem!

Jednou z ústredných postáv markizáckej Ordinácie v ružovej záhrade bol viac sezón aj Tomáš Maštalír. Ten si vďaka úlohe gynekológa získal nielen priazeň mnohých divákov, ale aj nálepku slovenský sexsymbol. Po troch rokoch sa však herec rozhodol zo seriálu odísť, čím v podstate „pochoval“ aj svoje ďalšie pôsobenie v modro-žltej televízii.

Na nedostatok pracovných povinností sa však Maštalír v tom čase nemohol vôbec sťažovať. Po epizódnom účinkovaní v jojkárskych Profesionáloch dostal jednu z ústredných postáv v sitkome Hoď svišťom. Čerešničkou na torte bol vlastný seriál, ktorý sa v súčasnosti vysiela pod názvom Dr. Dokonalý. Práve počin z kriminálneho prostredia je však Maštalírovým posledným projektom. Ten sa bude na Kolibe vysielať zhruba do apríla. A po tomto termíne to s umelcovým televíznym pôsobením nevyzerá ružovo.

Ako sme sa dozvedeli z našich zdrojov, v Jojke pre neho nemajú na rok 2013 pripravený žiadny formát. Nepriamo nám to potvrdili aj v samotnej televízii. „Diváci uvidia Tomáša Maštalíra v premiérových epizódach seriálu Dr. Dokonalý. Na iných projektoch aktuálne nespolupracujeme, čo však nie je v budúcnosti vylúčené,“ povedal nám k tomu hovorca PR oddelenia Jozef Gogola.

Povráva sa, že umelec v týchto chvíľach nemá žiadnu novú zmluvu preto, že sú jeho nároky skrátka prehnané. „Oslovili ho kvôli nejakým projektom, ale bol dosť vyberavý. Nič mu nevyhovovalo. Vraj už aj on patrí k hercom, ktorí si dosť veľa pýtajú,“ dozvedeli sme sa od človeka z televízneho prostredia.

Ani v Záhorskej Bystrici zrejme útočisko nenájde. Hoci tam tiež nemá dvere zatvorené, faktom je, že ho v súčasnosti neplánujú obsadiť do žiadnych projektov. Vyzerá to teda tak, že priaznivci si budú môcť jeho výkony vychutnať iba na doskách divadla.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu