Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Prekvapivé zmeny v Markíze: Mokrý, s Počasím sa rozlúč!

Juraj Mokrý v relácii Predpoveď počasia. Zobraziť galériu (7)
Juraj Mokrý v relácii Predpoveď počasia.

BRATISLAVA - Čistky? Jurajovi Mokrému (35) už nebude na televíznych obrazovkách robiť spoločnosť meteorologická mapa. Podľa našich informácií totiž Markíza najnovšie pripravuje zmeny v spravodajskom bloku Predpoveď počasia. Personálna výmena by sa mala dotknúť práve uleteného zabávača. Ten pritom dostal v tomto programe svoju druhú šancu len pred 15-timi mesiacmi.

Opäť odchod! Juraj Mokrý kedysi moderoval víkendovú reláciu o počasí dlhé štyri roky. Potom sa zrejme nepohodol s vtedajším riaditeľom Václavom Mikom a musel sa s Markízou rozlúčiť. V júli 2011 sa na obrazovkách opäť objavil. Vydržal tam pätnásť mesiacov. Teraz sa ho však opäť dotknú zmeny.

Podľa našich informácií Markíza plánuje upraviť obsadenie tohto programu. Týka sa to najmä zabávača Juraja Mokrého, ktorý po viac ako roku končí s prinášaním informácií o počasí. Niekomu sa to môže zdať málo, Jurajovi ale zrejme nie. „Potrebujem si dať pauzu,” okomentoval svoj odchod z projektu. Podľa jeho slov to vyzerá tak, že za reláciou banovať nebude. V kuloároch sa však šepká, že na smútok dôvod ani nemá. 

Televízia momentálne s Mokrým na žiadnom inom projekte nespolupracuje. Rátajú s ním však vraj v nejakom pripravovanom. „To je otázka na kompetentných v Markíze,” povedal nám moderátor. Teoreticky by to mohlo byť niečo atraktívne, keď kvôli tomu musí opustiť spravodajstvo o počasí. „Áno, decembrovú štruktúru oživí nový formát 6 rán do klobúka, ktorý začínam nakrúcať už v januári,” zahmlieval svojím typickým vtipkovaním zabávač. Jeho budúcnosť na obrazovkách je teda zatiaľ zastretá rúškom tajomstva. 

Tip: Pozrite si televízny program Markízy a aj ďalších staníc. Nájdete ho u nás na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu