Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Mórová zaútočila po 2 rokoch na Mokrého: Čo na to Juraj?

Mórová zaútočila po 2 rokoch na Mokrého. Zobraziť galériu (5)
Mórová zaútočila po 2 rokoch na Mokrého.

BRATISLAVA – Nešetrila ho! Hoci herečka Diana Mórová (41) a zabávač Juraj Mokrý (34) ukončili šesťročný vzťah v auguste 2009, rozchod rezonuje z času na čas ešte stále v médiách. Na svedomí to má najmä bývalý rosničiak, ktorý si miestami neodpustí narážky na adresu svojej ex. Najnovšie sa však ujala slova brunetka. Z jej úst vyšlo niekoľko uštipačných poznámok.

Diana Mórová a Juraj Mokrý si po rozchode nič nedarovali. Hoci sa z rozpadu vzťahu obviňovali navzájom, na verejnosti sa ako hlavný dôvod skloňovala herečkina údajná nevera. Krátko na to, čo spolu skončili, nasledovali súdne naťahovačky o šesťročného syna Quida a množstvo slovných prestreliek prostredníctvom médií.

Časom však intenzita verbálnych útokov upadala. Len sporadicky zvykol adresovať Juraj Mokrý zopár narážok na v minulosti milovanú partnerku. Ona sa však od akejkoľvek konfrontácie dištancovala. O to prekvapivejšie sú slová, ktoré nedávno vyšli z jej úst v jojkárskom Top Star magazíne.

Mórová pred kamerami prezradila, že rozchod s Mokrým neľutuje a samotu si užíva. Dokonca si aj okato rypla do moderátora Počasia: „Keď mali ženy dobrých mužov, ktorí sa o nich starali, nosili domov peniaze, pomáhali s dieťaťom, tak chápem, že rozchod  ľutujú. No tie, čo mali lenivých mužov, sú vysmiate.

Na základe tohto vyjadrenia sme sa dodatočne spojili s Mórovou. Chceli sme vedieť, či úmyselne podpichla expartnera „To nebol spôsob rýpania. Nie som ten typ. Išlo iba o konštatovanie, že slobodné matky môžu byť bez partnera tiež spokojné, vysvetlila herečka.

Ďalej nás zaujímalo aj to, či si nemyslí, že by mohli spolu s Jurajom v budúcnosti lepšie vychádzať. „Čo sa týka Quida, máme dobrý vzťah. A dúfam, že medzi mnou a Jurajom sa ešte zlepší. Čo bolo, bolo. Nechcem rozoberať svoje súkromie v médiách tak, ako to on robil dva roky. Bola som ticho, lebo som slušne vychovaná. Nemám potrebu vyťahovať zlé veci na toho druhého. To sa nerobí, povedala pre topky.sk Mórová.

Hoci herečka tvrdí, že spomínané vyjadrenia v televízii nemyslela v zlom, Mokrého sa dotkli. Keď sme mu zatelefonovali a informovali ho o tom, čo odznelo z Dianiných úst pred kamerou, zareagoval nasledovne: „Ak je to tak, je to poľutovaniahodné. Nemám o tých veciach prehľad. Nestíham pátrať v bulváre, ktorého výpovedná hodnota je otázna. Dianu rešpektujem ako matku nášho syna a jej spôsoby nie sú v mojej réžii .“  Nechajme sa však prekvapiť, či napriek búrlivému rozchodu a dvom rokom slovných prestreliek k sebe dvojica predsa len nenájde po čase aspoň kamarátsku cestu.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu