Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

1000-krát zmenila imidž: Dnes je zo slávnej modelky bacuľka

Linda Evangelista Zobraziť galériu (32)
Linda Evangelista (Zdroj: Profimedia)

TORONTO - Táto modelka bola jednou z najdokonalejších vo svojom obore. Patrí k najuznávanejším a navplyvnejším kráskam. Azda pri žiadnej inej tvári sa vám nevybaví toľko zmien vizáže, koľko ich podstúpila pre jednotlivé fotenia Linda Evangelista. Za všetko hovorí to, že na titulných stránkach magazínov sa objavila viac ako 700-krát.

Linda naozaj pôsobí ako najpremenlivejšia kráska. Hoci po väčšinu svojej kariéry mala kratšie vlasy, stylisti s nimi robili doslova zázraky. Vystriedala naozaj množstvo rôznych účesov a farieb, vďaka čomu v spojení s rôznymi štýlmi líčenia pôsobila ako žena tisícich tvárí. Jej premeny si môžete pozrieť v GALÉRII»

1000-krát zmenila imidž: Dnes
Zobraziť galériu (32)

1000-krát zmenila imidž: Dnes
Zobraziť galériu (32)

Dnes je už Linda v podstate v dôchodku, aj keď samozrejme občas dostane ponuku na reklamné kampane. V posledných rokoch sa však už modelkovskou postavou chváliť nemôže a na jej tvári sa vyššia hmotnosť tiež odráža. Niektoré ženy jednoducho aj v 53 rokoch môžu konkurovať mladším kolegyniam, iné starnú ako úplne bežné ženy. Niet teda divu, že Linda na sociálnych sieťach príliš veľa aktuálnych záberov nezverejňuje. Občas sa ju však podarí na verejnosti zachytiť všadeprítomným paparazzom. 

Linda Evangelista
Zobraziť galériu (32)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Linda Evangelista sa narodila 10. mája 1965. Jej modelingová kariéra začala v roku 1984, keď podpísala zmluvu s agentúrou Elide Model Management. Na odporúčanie fotografa Petra Lindbergha sa v roku 1988 nechala ostrihať a bol to naozaj skvelý krok. Linde to pomohlo presadiť sa, keďže medzi ostatnými modelkami vďaka tomu dosť vyčnievala. 

Evagelista patrila medzi takzvané supermodelky, ktorých éra trvala od konca 80. a počas 90. rokov, a mala povesť chameleóna módneho priemyslu. Do modelkovského dôchodku odišla v roku 1998, o tri roky neskôr sa vrátila, odvtedy ale pracuje v tejto brandži len sporadicky. 

Linda Evangelista sa zo
Zobraziť galériu (32)
 (Zdroj: Diimex)

Viac o téme: Linda Evangelista
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu