Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Supermodelka Evangelista ukázala zdeformované telo: Podstúpila zákrok a... HRÔZA!

Linda Evangelista Zobraziť galériu (2)
Linda Evangelista (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Niekdajšia supermodelka Linda Evangelista už na jeseň minulého roku prezradila, že má zdeformované telo a môže za to zákrok, ktorý podstúpila. Aktuálne o svojej traume porozprávala pre magazín People a ukázala, ako sa na nej zbabraná procedúra podpísala.

Linda Evangelista kedysi ohurovala svojou krásou, s postupujúcim vekom sa však z prehliadkových mól a titulných stránok vytratila. Nepatrí totiž k ženám, ktorým sa podarilo udržať si telo aj vo vyššom veku bez nejakých tých tukových vankúšikov. 

Linda Evangelista
Zobraziť galériu (2)
Linda Evangelista  (Zdroj: profimedia.sk a instagram)

Galéria: Linda Evangelista

Približne pred piatimi rokmi sa preto rozhodla podstúpiť zákrok, ktorý ju mal prebytočného tuku zbaviť pomocou metódy zmrazovania tukových buniek a ich následného "rozbitia". Lenže procedúra evidentne nebola vykonaná tak, ako mala byť. Sľubovaný efekt sa totiž nedostavil, práve naopak. 

„Milovala som chodiť po prehliadkových mólach. Dnes sa hrozím toho, že narazím na niekoho, koho poznám,” vyhlásila Linda pre People. V posledných rokoch žila skôr utiahnuto, ale teraz sa rozhodla o svojom utrpení prehovoriť. 

Nejaký čas po zákroku si všimla, že sa jej v oblasti hrudníka, stehien a dokonca aj brady formujú tvrdé vystupujúce gule. Presne na tých miestach, ktoré si chcela dať zoštíhliť spomínaným zákrokom. Spočiatku si myslela, že ide o jej chybu, že niečo urobila v rámci zotavovania sa nesprávne a robila si výčitky. Dokonca prestala poriadne jesť, aby ďalej nepriberala.

Nakoniec navštívila lekára a ten vyhlásil, že žiadne hladovanie ani cvičenie tento problém nevyrieši. Išlo totiž o následky zbabraného zákroku. A tie sa teraz rozhodla verejne ukázať: „Vidíte uhol mojich paží? Nemôžem si ich dať poriadne k telu.”

Linda navštívila kliniku krásy sedemkrát medzi augustom 2015 a februárom 2016. Teraz spoločnosť žaluje o 50 miliónov dolárov. Spôsobili jej totiž nielen fyzickú a psychickú ujmu, ale navyše nemohla vykonávať ani svoju prácu. 

Viac o téme: Linda Evangelista
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu