Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Šokujúci pohľad na hviezdu z akčných filmov: Chorý päťdesiatnik zmenený na nepoznanie!

Jet Li vo filme Kolíska do hrobu. Zobraziť galériu (6)
Jet Li vo filme Kolíska do hrobu. (Zdroj: Warner Bros)

TIBET - Ako iný človek! Herec Jet Li (55) je známy najmä fanúšikom akčných filmov. Spomenúť možno počiny Romeo musí zomieť, Kolíska do hrobu, či Expendables. Pri pohľade na jeho aktuálne fotky však mnohí nebudú veriť vlastným očiam. Slávny herec totiž kvôli zdravotným problémom akoby brutálne zostarol.

Zázrak, že ho spoznali! Časy, keď mal Jet Li tmavé vlasy a bol na vrchole svojej kariéry, sú zdá sa preč. Na sociálnych sieťach sa v týchto dňoch objavili jeho aktuálne fotky, na ktorých je slávny herec vystrihaný celkom nakrátko, na očiach má dioptrické okuliare a pôsobí akosi vychudnuto. 

Nečudo, že viacerí fanúšikovia dali najavo svoje obavy. „Trpí hypertyreózou a bojuje s ňou už viac ako desať rokov,” prezradil na margo toho hercov manažér. Ochorenie štítnej žlazy má za následok únavu a stratu hmotnosti. „Nie je to život ohrozujúce ochorenie a on s tým už vie žiť,” dodal hercov manažér.   

Problémy so štítnou žľazou nie sú to jediné, čo hercovi komplikuje život. Počas kariéry utrpel viacero vážnych zranení, vrátane nôh a chrbtice. V minulosti sám priznal, že nedokáže dlho stáť vystretý a musí sa hrbiť. 

Aktuálne FOTO herca menom Jet Li nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Jet Li
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu