Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Slávnej modelke zničil život SPACKANÝ kozmetický zákrok: Teraz hlási návrat do modelingu!

Linda Evangelista Zobraziť galériu (8)
Linda Evangelista

LOS ANGELES - Veľký comeback! Topmodelka 90-tych rokov Linda Evangelista (57) sa vracia k modelingu po kozmetickom zákroku spred 5 rokov, po ktorom zostala „brutálne znetvorená“. Niekdajšia kráska si dala nútenú pauzu od práce a pozornosti verejnosti po tom, čo mala nežiadúce účinky po zbabranej kozmetickej procedúre.

Išlo o procedúru odstránenia tuku účinkom chladu. Avšak operácia mala opačný efekt a tukové bunky akoby jej pribudli. Kanadská rodáčka potom podnikla právne kroky proti kozmetickej spoločnosti, od ktorej žiadala odškodné 50 miliónov dolárov za emocionálnu tieseň a stratu príjmu.  

Galéria: Linda Evangelista

„Dôvodom, prečo som nepracovala je, že som bola brutálne znetvorená procedúrou CoolSculpting, ktorá robila opak toho, čo sľubovala,“ priznala vo svojom vyhlásení niekdajšia hviezda modelingu. „Moje tukové bunky sa zväčšili a zostala som natrvalo zdeformovaná aj po dvoch bolestivých, neúspešných, korekčných operáciách... Zostala som, ako opísali médiá, "na nepoznanie“. Touto žalobou sa posúvam vpred, aby som sa zbavila hanby a zverejnila svoj príbeh,“ dodala.

Linda Evangelista sa takto zmenila.
Zobraziť galériu (8)
Linda Evangelista sa takto zmenila.  (Zdroj: profimedia.sk a instagram)

Avšak jedna z najznámejších tvárí modelingu je späť! Linda uverejnila na svojom Instagrame záber v rámci kampane Fendi. Propagačný obrázok zdieľala na sociálnych sieťach, aby podporila špeciálnu módnu prehliadku v New Yorku na oslavu 25. výročia #FendiBaguette, ktorá sa uskutoční 9. septembra. Modelka na spomínanom zábere pózuje so sortimentom doplnkov vrátane širokej škály klobúkov a tašiek od dizajnérskej značky.

Evangelista na Instagrame tiež oznámila, že urovnala súdny spor so spoločnosťou a teší sa na to, že sa posunie ďalej. Vo vyhlásení uvádza: „Som rada, že som vyriešila prípad CoolSculpting. Teším sa na ďalšiu kapitolu môjho života s priateľmi a rodinou. Konečne túto záležitosť hodím za hlavu. Som skutočne vďačná za podporu, ktorú som dostala od tých, ktorí ma oslovili."

Viac o téme: Linda Evangelista
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu