Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Češka s hroznými zubami aj nohami: Dobyla svet... aj hore bez!

Karolína Kurková Zobraziť galériu (5)
Karolína Kurková (Zdroj: TASR)

PRAHA - Ako dieťa si myslela, že nemá pekné nohy a spolužiaci ju šikanovali za väčšie zuby. Nakoniec sa však Karolína Kurková môže naširoko usmievať. Dobyla svet, zdobila titulky mnohých magazínov, občas aj hore bez, a pôsobila aj ako anjelik Victoria's Secret...

Karolína Kurková sa narodila 28. februára 1984 v Děčíne. V puberte mala komplexy zo svojej výšky a nôh, spolužiaci ju dokonca šikanovali kvôli väčším zubom. „Keď som vyrastala, pred fotoaparátom som sa dobre necítila. Nepripadala som si krásna, bola som iná. Dlhé ruky, nohy, pochádzam z malého mesta, kde som naozaj vyčnievala,” povedala v minulosti médiám. Vyhýbala sa krátkym sukniam i širokým úsmevom. 

Karolína Kurková ako prváčka na základnej škole
Zobraziť galériu (5)
Karolína Kurková ako prváčka na základnej škole  (Zdroj: Instagram KK)

V roku 1999 ju však nafotila kamarátka a zábery sa dostali až do modelingovej agentúry. Ako 15-ročná sa teda dostala k modelingu, chvíľu pôsobila v Česku, potom odletela do Milána a podpísala zmluvu so značkou Prada. V 17-ich sa odsťahovala do New Yorku. Stala sa jednou z najmladších tvárí na titulke časopisu Vogue. Neskôr sa jej podarilo stať anjelikom Victoria‛s Secret.

Karolína Kurková v hviezdnej spoločnosti: Američanka Tyra Banks, Nemka Heidi Klum, Brazílčanka Gisele Bündchen a jej krajanka Adriana Lima
Zobraziť galériu (5)
Karolína Kurková v hviezdnej spoločnosti: Američanka Tyra Banks, Nemka Heidi Klum, Brazílčanka Gisele Bündchen a jej krajanka Adriana Lima  (Zdroj: TASR)

Galéria: Modelka Karolína Kurková

Teraz je to už 21 rokov, čo sa blondínka pohybuje vo sférach vysokého módneho biznisu. Minulý rok si pri príležitosti okrúhleho výročia zaspomínala na uplynulú kariéru. Fanúšikom ukázala napríklad titulné stránky magazínov, na ktorých sa za tie roky objavila. Na niektorých pózovala aj bez podprsenky, ale hranice decentnosti úplne neprekročila. 

Češka s hroznými zubami
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: GQ)

Aj keď... fantáziu mužov dokázala poriadne poštekliť! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Karolina Kurkova (@karolinakurkova),

Kurková je vo svojom obore naozaj uznávaným menom a mnohí ju označujú za topmodelku. Pozná ju prakticky celý svet a zúčastňuje sa tých najprestížnejších spoločenských akcií. 

Je vydatá a má dve deti. 

Karolína Kurková s manželom Archiem
Zobraziť galériu (5)
Karolína Kurková s manželom Archiem  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Karolína Kurková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu