Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

VIDEO odvážneho Rusa, ktorý parádne potrestal drzých vodičov: Nabudúce to už neurobia!

(Zdroj: YouTube)

MOSKVA - Šoféri vedia, že niekedy je život na cestách skutočnou skúškou trpezlivosti vodiča. Problémy robia nezodpovední vodiči, chodci, cyklisti, prosto niekedy takmer všetci ostatní účastníci cestnej premávky. Keď ste v aute, môžete sa ventilovať trúbením, no čo keď ste akurát v úlohe chodca a nejaký arogantný vodič potrebuje dostať príučku? Rus na vidu vám to ukáže!

Video z konca minulého roka zachytáva reakciu neznámeho chodca, ktorý sa rozhodol potrestať hneď dvoch drzých vodičov. Vodič v červenom aute značky Suzuki zastavil na prechode, takže zavadzal chodcom pri prechádzaní na druhú stranu. Jeden z chodcov, na prvý pohľad odvážlivec, sa však rozhodol, že to tak nenechá. Jednoducho sa postavil pred auto a keď skočila zelená, neuhol ani o centimeter.

Svojím tvrdohlavým postojom donútil vodiča cúvať, až kým sa neocitol za označením prechodu pre chodcov. Počas tejto zelenej vlny už však odísť nestihol, a tak si musel počkať na ďalší zelený signál. Medzitým sa však na prechod postavil ďalší arogantný vodič v bielom Forde. Ten sa s Rusom na prechode aj pohádal, ale zbytočne. Obaja vodiči tak dostali užitočnú príučku!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu