Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Pikantné tajomstvo krásnej Superstaristky: Sex so ženami!

Virgínia Buberníková prejavuje svojim kamarátkam sympatie aj takýmto spôsobom. Zobraziť galériu (8)
Virgínia Buberníková prejavuje svojim kamarátkam sympatie aj takýmto spôsobom.

PRAHA – Kauza týkajúca sa kradnutia jedla vo vile SuperStar ešte nestihla poriadne utíchnuť, a už sa s menom Virgínie Buberníkovej (18) spája ďalší škandál. Najnovšie na verejnosť presakujú informácie, že atraktívna súťažiaca má rada nielen chlapcov, ale aj dievčatá. Hoci ona sama popiera, že by mala bisexuálne chúťky, nami získané zábery navodzujú iný dojem.

Virgínia Buberníková má sexepílu na rozdávanie. V očiach mnohých mužských divákov je považovaná za najkrajšiu finalistku tohto ročníka SuperStar. Z okolia nádejnej speváčky však na verejnosť začali prenikať poriadne prekvapujúce informácie. Zmyselná tmavovláska je vraj bisexuálka - údajne sa nebráni nežnostiam s rovnakým pohlavím. „Nepovedal by som, že je lesba, len to má rada na obe strany. Nijako sa tým netají,“ povedal pre portál prásk.tv ich zdroj zo superstarovskej vily.

V súvislosti s týmito rečami sme sa skontaktovali aj so samotnou Ginou. „Keď počujem niečo také, len sa už smejem. Nie je to pravda. Som heterosexuálka,“ vyvracala všetky dohady o bisexuálnej orientácii Bratislavčanka. „Neviem, kto to o mne povedal, ale ten človek má očividne problém sám so sebou,“ dodala.

Fotografie zo súkromia nádejnej speváčky, ktoré sa nám podarilo získať, však nehrajú v prospech jej tvrdení. Virgínia si totiž na záberoch vymieňa nežné pusinky so ženami. Nechýbajú ani intímnejšie dotyky - napríklad na prsia. Podľa finalistkiných vlastných slov sa jedná len o prejavy kamarátstva. S nežným pohlavím vraj naozaj nemá  žiadne erotické skúsenosti. „Mám rada mužov a mužské pohlavie. Je mi strašne trápne hovoriť na túto tému,“ uzavrela Buberníková. Tá musela počas uplynulých dní čeliť aj tvrdeniam, že v superstarovskej vile kradla jedlo. Ako nám v súvislosti s tým prezradila, myslí si, že jej chce niekto týmito rečami len poriadne ublížiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu