Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Krásna superstaristka po prehýrenej noci: Oči ako pomlčky a žiadny mejkap!

Virgínia Buberníková sa objavila v markizáckom Teleráne ospalá a bez mejkapu. Zobraziť galériu (6)
Virgínia Buberníková sa objavila v markizáckom Teleráne ospalá a bez mejkapu. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Mladá súťažiaca speváckej šou SuperStar Virgínia Buberníková (18) to so zábavou na štvrtkovej párty superstaristov trochu prehnala. Dôkazom môže byť jej výzor v piatkovom Teleráne, kam dorazila spolu s ostatnými finalistami po bujarom večierku. Mladá tmavovláska pôsobila tak, akoby vstala iba päť minút predtým, než išla na obraz. Občas sa dokonca zdalo, že počas priameho prenosu zaspí.

Po štvrtkovej autogramiáde, ktorá sa konala v jednom z bratislavských nákupných centier, sa finalisti markizáckej šou SuperStar presunuli do baru v centre mesta. Tam pre nich bola pripravená súkromná párty. Súťažiaci tancovali a zabávali sa do skorých ranných hodín. No a práve to sa v piatok ráno odzrkadlilo na niektorých z nich. Keď totiž dorazili do markizáckeho Telerána, vyzerali tak, akoby práve vstali.

Ospalý výraz tváre a žiadny mejkap - to bol obraz Virgínie Buberníkovej, ktorá pútala pozornosť svojou vizážou rozhodne najviac. Počas celej rannej šou pôsobila neuveriteľne vyčerpane. Všimol si to aj Roman Juraško. „Ty si včera musela odohrať minimálne Majstrovská sveta v ľadovom hokeji, kompletne všetkých 8 zápasov vkuse,“ reagoval na situáciu moderátor programu. Speváčka sa zmohla len na strohé áno. Bolo zrejmé, že má za sebou veľmi náročnú noc a len málo hodín spánku. Veď uznajte sami!

Ako to vyzeralo na SuperStar autogramiáde a súkromnej párty? Pozrite si zábery, kliknite SEM!

Virgínia Buberníková pôsobila v markizáckom Teleráne veľmi nevyspato a strhane. Štvrtkovú párty si zrejme poriadne užívala.
Zobraziť galériu (6)
Virgínia Buberníková pôsobila v markizáckom Teleráne veľmi nevyspato a strhane. Štvrtkovú párty si zrejme poriadne užívala.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu