Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Superstaristi na Slovensku vyvolali ošiaľ: Habera to ignoroval!

Superstaristi vyvolali v jednom z bratislavských nákupných centier doslova ošiaľ. Zobraziť galériu (41)
Superstaristi vyvolali v jednom z bratislavských nákupných centier doslova ošiaľ. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Chýbal iba on! Finalisti markizáckej šou SuperStar si vo štvrtok užili program ako pravé popové hviezdy. Najprv svojím príchodom vyvolali v jednom z bratislavských nákupných centier doslova ošiaľ, potom sa zabávali na VIP párty do skorých ranných hodín. Prišli všetci – moderátori, súťažiaci, aj porotcovia. Teda až na jedného. Paľo Habera zábavu a aj autogramiádu odignoroval.

Finalisti markizáckej šou SuperStar si užívajú súčasnú popularitu naozaj naplno. Vo štvrtok poobede rozdávali autogramy v jednom z bratislavských nákupných centier. Podujatie bolo spojené aj s hudobným vystúpením. Súťažiaci spievali, rozdávali podpisy a svojou prítomnosťou potešili stovky fanúšikov. No aby načatý štvrtok ukončili tak, ako sa na vychádzajúce hviezdy patrí, zamierili do jedného zo známych barov v centre mesta. Tam sa zabávali do skorých ranných hodín. A topky.sk boli pri tom.

Súkromnej SuperStar párty sa zúčastnili naozaj všetci, teda až na jednu osobu. Zábavu s nádejnými spevákmi totiž odignoroval porotcovský kat Pavol Habera. „Vo štvrtok mal iné povinnosti, a tak sa nemohol večernej akcie zúčastniť. Veľmi ho to mrzelo, ale iste ešte bude príležitosť, aby ho jeho fanúšikovia mohli stretnúť,” povedala pre topky.sk hovorkyňa televízie Markíza Tatiana Tóthová. 

Finalisti sa však aj napriek neprítomnosti jedného z porotcov veľmi dobre zabávali. Oslávencovi Karolovi Komendovi o polnoci vystrojili príjemné prekvapenie v podobe veľkej SuperStar torty a Veronika Stýblová odhalila nové tetovanie.

Sledujte TOPKY TV: Pozrite si, ako to vyzeralo na VIP párty superstaristov.

superstar party

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu