Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Zlostná rozlúčka Virgínie so SuperStar: Také peklo ešte nezažili!

Virgínia Buberníková spôsobila v zákulisí rozruch. Zobraziť galériu (10)
Virgínia Buberníková spôsobila v zákulisí rozruch.

PRAHA - Nevie sa vmestiť do kože! Virgínia Buberníková (18) sa počas uplynulého týždňa netajila tým, že očakáva svoje vypadnutie zo šou. Tak sa aj stalo. Jej vyradenie však zrejme mnohých potešilo. A to nielen súťažiacich, ale aj tvorcov. Tým prekážali najmä jej hviezdne maniere. Príkladom môže byť incident z uplynulého kola, kedy urobila v zákulisí scénu kvôli outfitu. Jej správanie náš zdroj označil až za extrémne neprimerané.

Prečítajte si online rozhovor s vyradenou Virgíniou, ktorá dnes odpovedala na vaše otázky. Kliknite SEM!

Boli radi, že vypadla! V nedeľnom kole SuperStar sa s vidinou víťazstva musela rozlúčiť Virgínia Buberníková. Tmavovláska podľa všetkého s takýmto vývojom udalostí rátala. Podľa informácií webu Prásk.tv si totiž už počas týždňa zbalila kufre.

O to viac je nepochopiteľné, že pred samotným priamym prenosom robila tvorcom problémy. Hlavne kostymérkam. Tie sa museli popasovať nielen s tým, že Bratislavčanka od štartu súťaže nabrala 7 kíl. „Od začiatku bola krv a mlieko, ale je pravda, že počas show ešte trochu pribrala,” potvrdila nám toto zistenie aj Petra Marko, ktorej firma sa stará o styling superstaristov.

Podľa našich informácií Gina jej zamestnankyniam pri výbere oblečenia spravila doslova peklo. „Veľmi ťažko sa s ňou robí. Skúšali desiatky outfitov a nič nechcela. Neskutočné výstupy predviedla,” tvrdí náš zdroj. Hoci občas pôsobila úplne rezignovane, vzápätí vraj dokázala vybuchnúť. „Je to extrémne náladová osoba,” zhodnotil správanie súťažiacej človek zo zákulisia šou.

Tieto informácie sme si overovali aj u Petry. „Každý súťažiaci má hundravejšie a menej hundravé dni,” povedala nám opatrne podnikateľka. Neskôr ale problémy s Virgíniou priznala. „Pamätám si ju pred prvým prenosom ako snáď najochotnejšiu osobu zo súťažiacich. Neskôr sme ale zažili aj krušné chvíle. Kostymérňa je hlavne miestom, kde finalisti trávia všetok čas mimo javiska, takže ak majú zlú náladu, ventilujú si ju väčšinou tam,” prezradila nám Marko. Po Buberníkovej vypadnutí si tak zrejme všetci vydýchli.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu