Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Farmárka Bohumelová bez hanby: Vyzlieka sa na počkanie!

Veronika Bohumelová nie je žiadna hanblivka. Zobraziť galériu (13)
Veronika Bohumelová nie je žiadna hanblivka. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA – Neustále bez šiat! Farmárka Veronika Bohumelová (19) má v sebe poriadnu dávku exhibicionizmu. Pred časom nafotila sexi snímky v bielizni, no teraz zašla ešte ďalej. Pred objektívom fotoaparátu sa totiž objavila úplne nahá. Navyše, zábery bez hanby vystavuje na sociálnej sieti, kde sú voľne prístupné. Svojej povesti nezostala nič dlžná ani vo včerajšej časti relácie Bez servítky, kde sa zas vyzliekala pred kamerami.

Veronika Bohumelová, známa z markizáckej šou Farma, je teda poriadne číslo! To, že nie je hanblivka, ukázala už v súťaži. No pravidelne to dokazuje aj na sociálnej sieti Facebook, kam rada pridáva svoje šteklivé snímky. Najprv išlo o zábery v bielizni, ktoré si môžete pozrieť TU. Teraz však go-go tanečnica či príležitostná fotomodelka zavesila na web aj fotky, ktoré odhaľujú ešte viac. Bohumelová sa zjavne vo voľnom čase rada fotí nahá, čo dokazujú aj tieto snímky, ktoré si na jej profile môže pozrieť bez problémov naozaj ktokoľvek. Jej to však evidentne neprekáža.

Veronika je evidentne rada stredobodom pozornosti. Dokázala to aj vo včerajšej časti relácie Bez servítky. Pri nakrúcaní sa poriadne odviazala. Po tom, čo si markizácke kamery vpustila do bytu, sa totiž začala pred štábom pomaličky vyzliekať. Našťastie sa včas zarazila a nechala si na sebe aspoň bielizeň. Nakoniec sa ukázalo, že toto pikantné privítanie bolo chutnejšie ako jedlo, ktoré tmavovláska v programe o varení vykúzlila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu