Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Nová farmárka je poriadna divoška: Pred objektívnom stiahla nohavičky!

Farmárka Veronika Bohumelová nafotila šteklivé zábery. Zobraziť galériu (12)
Farmárka Veronika Bohumelová nafotila šteklivé zábery. (Zdroj: foto: fb)

BRATISLAVA – Sexi banditka! Ako sme vás už na topkách informovali, na Farmu prišli nové posily. Medzi nimi je aj dračica Veronika Bohumelová (19), ktorá sa v minulosti živila ako hosteska, go-go tanečnica a fotomodelka. Záľubou v pózovaní pred objektívom sa z času na čas pochváli aj na svojom profile na Facebooku. Odtiaľ pochádzajú aj šteklivé fotografie, na ktorých čiernovláska provokuje v spodnej bielizni.

Na markizácky statok pribudli noví hráči. K šiestim pôvodným farmárom sa pridali štyri tváre v podobe banditov. Tí tiež zamiešajú kartami v boji o 50 tisíc eur. Na hospodárstvo dorazila aj Veronika Bohumelová, ktorá sa v minulosti živila ako hosteska, go-go tanečnica či fotomodelka. Práve poslednú spomínanú profesiu však nevníma iba ako prácu, ale aj zábavu. Dôkazom sú provokatívne fotografie, ktorými sa pochválila pred kamarátmi na Facebooku. 

Tmavovláska pózuje na záberoch v spodnej bielizni. Na niektorých snímkach si dokonca rukou sťahuje nohavičky. Evidentne je taká, ako o sebe aj sama vyhlasuje - perverzná, sebavedomá a drzá. Uvidíme, ako jej sexepíl ocenia ostatní obyvatelia statku. Najmä ženské konkurentky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu