Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Rozvod, nová láska a 5000 eur: Uplakaný koniec vo Farme!

Edita a Mário sa po sobotnom dueli museli rozlúčiť. Zobraziť galériu (16)
Edita a Mário sa po sobotnom dueli museli rozlúčiť.

BRATISLAVA - Napäté chvíle! Už tradične sa na markizáckej farme v sobotu vyraďovalo. Do duelu si slúžka Silvia Haluzová (56) vybrala Editu Orosovú (23). Tej dal zabrať nielen samotný súboj, ale aj vlastné emócie. V šou sa totiž zamilovala do Mária Drobného (21) a rozhodla sa, že kvôli nemu definitívne ukončí vzťah s manželom. Blondínka si tak poplakala nielen kvôli porážke od súperky, ale aj pre odchod od novej lásky. Jediným svetlým momentom večera bol pre ňu zisk 5000 eur.

Samý plač! V tohtotýždňovom dueli sa proti sebe postavili Silvia Haluzová a Edita Orosová. Prvú disciplínu v skladaní prísloví z indícií vyhrala staršia zo súperiek. Vzápätí nato zaliali mladú blondínku slzy, keď sa dozvedela, že nasleduje vedomostný duel. Edita totiž almanach ani nevidela. Nebolo preto žiadnym prekvapením, keď ju Silvia aj v tomto prípade porazila na celej čiare.

Prehra v súboji však bola len zlomkom toho, čo farmárku z Lužianok trápilo. Koniec v šou pre ňu navyše znamenal, že sa musí odlúčiť od Mária. Dvojica pritom začala svoj vzťah budovať len krátko predtým. Síce už stihli prvý sex, no nečakali, že ich spoločné chvíle skončia tak rýchlo. „Je to strašný pocit, keď sa človek zamiluje a musí ísť preč,” povedala nešťastná Orosová.

Ďalším problémom, ktorý musela riešiť, bol jej vzťah k manželovi, s ktorým má aj dieťa. Na Farme mala čas rozmýšľať, čo bude ďalej. Najmä, keď si začala s kolegom. „Tu som prišla na to, že to fungovať nebude. Ostanem teda radšej sama s malou. Počkám na Mária a uvidím, ako to bude,” vyhlásila Edita.

Jediné, čo ju dokázalo odpútať od čiernych myšlienok, boli peniaze, ktoré získala. Počas týždňa totiž farmári dostali 5000 eur ako pokušenie, ktoré si mohol vziať ten, čo sa rozhodne zbaliť a odísť. Nikto túto možnosť ale nevyužil. Preto sa produkcia rozhodla, že okrúhlu sumičku získa porazený z posledného predfinálového duelu. Edita tak neodišla úplne naprázdno. Ak ste zvedaví, ako hodnotí svoj pobyt na farme, nenechajte si ujsť online rozhovor na topkách. Začíname v pondelok o 9:00. Viac informácií TU!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu