Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sex na markizáckej Farme: Zadaný Mário si to rozdal s vydatou Editou!

Edita Orosová a Mário Drobný - všetko začalo bozkom. Potom dvojica odišla do tmavého lesa mimo dosahu kamier, kde sa oddávala vášni. Zobraziť galériu (9)
Edita Orosová a Mário Drobný - všetko začalo bozkom. Potom dvojica odišla do tmavého lesa mimo dosahu kamier, kde sa oddávala vášni. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Toto nikto nečakal! Od prvej chvíle na Farme sa vydatá Edita Orosová (23) netajila tým, že ju dobre stavaný Mário Drobný (21) veľmi priťahuje. Ten však svoju náklonnosť k mladej mamičke celý čas dobre skrýval. No štyri mesiace na opustenom statku sú predsa len dlhá doba... A tak nečudo, že mladá dvojica vzájomnú sexuálnu príťažlivosť už nedokázala dlhšie udržať pod kontrolou.

Len čo prišla Edita Orosová na Farmu, všetkým bolo jasné, že sa zahľadela do mladého farmára Mária Drobného. Tým sa vydatá mamička ani nikdy netajila. Svalnáč však čaru sympatickej blondínky do poslednej chvíle odolával. Dokonca ešte donedávna vyhlasoval, že chce po Farme obnoviť vzťah so svojou priateľkou. 

Mário preto kolegynine prejavy sympatií neustále odmietal. Edita sa preto rozhodla farmárovi napísať list, v ktorom sa mu zverila so svojimi citmi. Drobný jej však na to len stroho odpovedal, že k nej nikdy nebude cítiť nič viac ako kamarátstvo. Prekvapujúce preto je, ako celá situácia napokon dopadla.

Podľa našich informácií totiž vypracovaný fešák predsa len Edite podľahol. Dvojica sa spoločne odobrala pod rúškom noci do lesa pri Farme. Tam sa oddávali mimo dosahu kamier sexuálnym radovánkam. „Aj z ich neskoršieho správania bolo jasne cítiť, že medzi nimi k niečomu došlo," prezradil náš zdroj. 

Farmárska reality šou tak neostala nič dlžná svojej povesti ani po sexuálnej stránke. Zatiaľ čo v druhej sérii podľahli túžbam Tomáš Mrva s Gabrielou Bullovou, v aktuálnej tretej neudržali svoju vášeň na uzde vydatá mamička Edita Orosová a Mário Drobný. 

Mário Drobný a Edita Orosová sa zo spoločnosti ostatných farmárov pomaličky vytratili do hĺbok lesa, kde sa už venovali iba jeden druhému.
Zobraziť galériu (9)
Mário Drobný a Edita Orosová sa zo spoločnosti ostatných farmárov pomaličky vytratili do hĺbok lesa, kde sa už venovali iba jeden druhému.  (Zdroj: Topky.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu