Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Učiteľka (40) z markizáckej Farmy: Mozgová porážka!

Andrea Vaničková má za sebou vážne zdravotné problémy. Zobraziť galériu (6)
Andrea Vaničková má za sebou vážne zdravotné problémy.

STUPAVA - Jedna rana za druhou! Andrea Vaničková (40) sa s najväčšou pravdepodobnosťou prihlásila do markizáckej Farmy preto, že má kvôli skrachovanému podnikaniu veľké dlhy. Finančné problémy sú však len slabým odvarom toho, čomu musela pedagogička vo svojom živote čeliť. Osud sa s ňou nemaznal - v relatívne mladom veku dostala mozgovú porážku a jej milovaný sa zaplietol s drogovými dílermi.

Ťažký osud! Nová farmárka Andrea Vaničková má toho za sebou viac než dosť. Jej život sa dosť podobá hojdačke. Jednou z prvých rán bola cievna mozgová príhoda. „Ja som si do 34 rokov myslela, že nič sa mi nemôže stať a potom to prišlo. Prežila som mozgovú porážku,” prezradila pedagogička.

Strach jej blízkych bol o to väčší, že aj Andreina mama dvakrát prekonala rovnaké ochorenie. Dokonca po jednej príhode ochrnula. Našťastie, Stupavčanka vyviazla bez následkov. Horšie bolo, čo sa dialo po jej vyzdravení. Jej priateľ sa totiž dal na drogy. „Bral som pervitín,” priznal Jaroslav Kadlečík.

A tak dvakrát rozvedená matka jednej dcéry vyhodila partnera zo spoločného príbytku. Na dva mesiace sa rozišli, Jaroslav si prešiel peklom a neskôr sa opäť dali dokopy. Vaničková si potom dokonca otvorila kaviareň. Neprezieravo však kúpila aj ďalší podnik, vďaka čomu skrachovala. Pred rokom svoju prevádzku zatvorila a na krku jej zostali dlhy. Výhra 50 tisíc eur pre víťaza Farmy by sa jej tak určite hodila. Ako sa jej na statku bude dariť, môže sledovať už od zajtra na Markíze.

Tip: Pozrite si program televízie Markíza na dnešný večer. Viac na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu