Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Otrasné! Peklo krásky z Farmy: Dobodal ju expriateľ!

Nikola Čajkovská má jazvy po útoku nožom. Zobraziť galériu (6)
Nikola Čajkovská má jazvy po útoku nožom.

BRATISLAVA - Doživotná trauma! Nikola Čajkovská (19) je druhou najmladšou súťažiacou v šou Farma, no prežila si toho už dosť. Zážitky, na ktoré nikdy nezabudne, by zrejme neželala ani najväčšiemu nepriateľovi. Ako štrnásťročná totiž narazila na muža, ktorý ju pod vplyvom drog fyzicky ohrozoval. Po jeho útokoch zostali kráske jazvy po celom tele!

Chybičky na kráse! Nikola Čajkovská zo zostavy tretej série šou Farma je bez pochýb príťažlivá mladá slečna. Jej telo však hyzdí niekoľko jaziev. Tie sú dobre viditeľné na zábere, ktorý televízia Markíza spravila pri fotografovaní súťažiacich.

Topky.sk zisťovali pôvod týchto nepekných stôp po zraneniach. Pri našom pátraní vysvitlo, že brunetka si prešla peklom už vo veľmi nízkom veku. Ako štrnásťročná si totiž našla frajera - toho nesprávneho. „Dovtedy bolo všetko v pohode, samé jednotky na vysvedčení, vyznamenania a diplomy. Ako som ho stretla, všetko išlo dole vodou,” priznala Nikola pre markizácky Reflex.

Zhoršený prospech bol však len začiatkom. To najhoršie malo ešte len prísť. Bratislavčanka totiž zažila aj fyzické násilie a ubližovanie. „Bol v takom afekte, že bol na drogách a nejak mu preplo. Vytiahol na mňa nôž a začal ma pichať,” prezradila Čajkovská. Ako nepríjemná pamiatka jej na tele ostalo šesť jaziev po bodných ranách. (Na zábere vidno tri z nich, pozn. red.) Aj po piatich rokoch sa jej na tieto chvíle spomína veľmi ťažko.

Krásna Nikola je jednou zo súťažiacich tretej série šou Farma.
Zobraziť galériu (6)
Krásna Nikola je jednou zo súťažiacich tretej série šou Farma.

Tip: Pozrite si program telavízie Markíza. Nájdete ho na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu