Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Farmárka Nikola sa psychicky zrútila: Nedostala som to, chcem ísť domov!

Nikola Čajkovská pobyt na statku nezvláda. Zobraziť galériu (12)
Nikola Čajkovská pobyt na statku nezvláda. (Zdroj: TV: Markíza)

BRATISLAVA – Je to fakt drsné! Finalistka markizáckej Farmy Nikola Čajkovská (19) je na statku iba päť dní, no už jej to tam lezie na nervy. Pobyt na hospodárstve nezvláda, čoho dôkazom je Bratislavčankin psychický kolaps. So slzami v očiach hovorí súťažiaca o odstúpení z projektu.

Tretia séria reality šou Farma sa ešte ani poriadne nerozbehla, no jedna zo súťažiacich už má drsného spôsobu života na statku plné zuby. Keďže devätnásťročná Nikola Čajkovská nikdy poriadne nepracovala, nečudo, že sa jej pobyt na hospodárstve hnusí.

Krehká brunetka dokonca uvažuje o odchode. „Chcem ísť domov,“ povedala so slzami v očiach mladá Bratislavčanka. „Všetko, čo sa dá, sa nahrnulo na mňa. Nechce sa mi, nevládzem, je mi smutno, som unavená, nevyspatá, neumytá, všetko ma svrbí,“ vymenúvala negatíva pobytu na statku pred kolegom Janom. Ten ju však prosil, aby zostala, pretože majú spolu rozohranú hru a jej odchod by mu príliš nepomohol. „Každý ťa vysmeje,“ radil jej.

Kráska sa však nenechala odradiť a ďalej si hovorila svoje. „No a čo, nech ma vysmejú. Nezvládam to, päť dní som nespala, mala som dávno dostať krámy, nedostala som ich,“ lamentovala. Svoje kroky však musí poriadne zvážiť. Keby totiž chcela súťaž opustiť, od televízie by dostala mastnú pokutu. Uvidíme, ako sa fešanda s problémami vyrovná a či naozaj odíde. To, ako sa rozhodla, uvidíte v dnešnej časti markizáckej Farmy.

Tip: Pozriete si večer Farmu alebo niečo iné? Vyberte si podľa programu na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu