Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nikola z markizáckej Farmy je tehotná: Dieťatko nebolo plánované!

Nikola Čajkovská s partnerom Richardom očakávajú prírastok v novembri. Zobraziť galériu (4)
Nikola Čajkovská s partnerom Richardom očakávajú prírastok v novembri. (Zdroj: foto: tv markíza)

BRATISLAVA – Je v tom! Odkedy bývalá farmárka Nikola Čajkovská (20) opustila markizácku reality šou Farma, jej život sa výrazne zmenil. Po menšej pauze sa vrátila k svojmu dlhoročnému partnerovi Richardovi a zostala s ním tehotná. Ako nám prezradila, dieťatko síce nebolo plánované, no o to viac sa naňho tešia. Na svet by malo prísť v novembri.

Nikola Čajkovská sa dostala do povedomia verejnosti najmä ako súťažiaca z markizáckej reality šou Farma. V drsných podmienkach však Bratislavčanka vydržala len jediný týždeň. Kvôli zdravotným problémom z projektu dobrovoľne odstúpila. Odvtedy však prešlo niekoľko mesiacov a život mladej brunetky sa radikálne zmenil.

Ako sa nám totiž podarilo zistiť, Čajkovská je vo štvrtom mesiaci tehotenstva. S radostnou novinou sa pochválila aj priateľom na sociálnej sieti Facebook, kde zároveň prezradila termín pôrodu. Dieťatko by malo prísť na svet v novembri. „Ešte nevieme, čo to bude,“ povedala pre topky.sk tehuľka. Ako sama tvrdí, druhý stav ju tak trochu zaskočil. „Bábätko nie je plánované, keďže som ešte mladá, ale to neznamená, že bude menej milované. Milujeme ho už teraz a celá rodina sa naň veľmi teší,“ neskrývala radosť brunetka.

No napriek tomu, že s partnerom tvoria pár zhruba 2,5 roka a o chvíľu sa stanú rodinou, do svadby sa dvojica nehrnie. „Nikdy nehovor nikdy, ale nepremýšľali sme nad tým. Som toho názoru, že ísť do manželstva v tehotenstve je hlúposť. My sa milujeme a sme šťastní aj bez papierov,“ uzavrela bývalá farmárka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu