Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Farmárka Nikola prekvapuje: Týmto telom zabojuje v Miss!

Nikola Čajkovská sa môže pochváliť takouto postavičkou. Zobraziť galériu (11)
Nikola Čajkovská sa môže pochváliť takouto postavičkou.

BRATISLAVA - Zo statkárky kráľovná krásy?! Súťažiaca tretej série markizáckej reality šou Farma Nikola Čajkovská (19) sa prihlásila do Miss Bratislava 2012. Na kasting, ktorý sa konal koncom uplynulého týždňa, prišla skúsiť šťastie spolu s ďalšími dievčatami. Porotcov presvedčila natoľko, že ju ihneď vybrali do finálovej dvanástky.

Ide si za svojim cieľom! Nikola Čajkovská sa zviditeľnila v tretej sérii markizáckej šou Farma. Jej pôsobenie na televíznych obrazovkách však netrvalo dlho. Už po prvom týždni na usadlosti zistila, že to nie je nič pre ňu. A tak sa rozhodla odstúpiť. Ako dôvod uviedla zdravotné problémy. Hoci na statku pobudla krátko, stihla na seba strhnúť dostatok pozornosti. Divákom sa vryla do pamäti najmä výrokmi, že ona nikdy nepracovala a ani to nemá v úmysle. Brunetka totiž založila svoju kariéru na tom, že sa dobre vydá a živiť ju bude manžel.

Ako sa najnovšie zdá, ide si tvrdo za svojim. Peknú tváričku a postavičku sa totiž rozhodla využiť k tomu, aby získala titul krásy. Zatiaľ síce iba na lokálnej úrovni – vo štvrtom ročníku súťaže Miss Bratislava 2012, no možno jej prípadný úspech otvorí dvere k veľkým podnikateľským rybám. „Chcela som takúto súťaž vyskúšať už dávnejšie. Toto vnímam ako veľkú šancu, keďže som sa dostala do finálovej zostavy,“ povedala topkám Nikola. „Bolo tam veľa pekných báb. Každá bola niečím zaujímavá. Myslím si že máme rovnaké šance,“ dodala zvodná brunetka.

Mladá slečna má v súťaži veľký potenciál na úspech. Ako sme už informovali, črtami tváre a aj postavou pripomína niekdajšiu kráľovnú krásy z roku 1999 Andreu Verešovú. A to je jeden z dôvodov, prečo ju možno radiť medzi favoritky v Miss Bratislava 2012. Nikole dokonca vyjadrili podporu v modelingových ambíciách aj naši čitatelia. A to prostredníctvom ankety, v ktorej väčšina hlasovala za to, aby okúsila túto brandžu. „Takýto prejav sympatií ma veľmi potešil,“ uzavrela Čajkovská.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu