Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Pikantná Farma: Frčková odhalila nohavičky, Bullová bradavky!

Lucia Frčková ukázala tyrkysové nohavičky, Gabriela Bullová nechala doma podprsenku. Zobraziť galériu (11)
Lucia Frčková ukázala tyrkysové nohavičky, Gabriela Bullová nechala doma podprsenku.

BRATISLAVA - Predviedli sa! Počas finále Farmy si súťažiace dali záležať na svojom vzhľade. Konečne mohli na statok prísť umyté, učesané, navoňané a v peknom oblečení. To sa však niektorým z nich vypomstilo. Lucia Frčková (27) napríklad zjavne nie je príliš zvyknutá na minišaty. Sedela v nich tak nešťastne, až prezradila, že si pod ružový outfit vzala tyrkysové nohavičky. Gabriela Bullová (29) zas vrchnú časť bielizne nechala doma. Bez podprsenky tak kamerám predvádzala vystúpené bradavky.

Nič nechýbalo! Finále Farmy prinieslo napätie, hádky, nadávky, ale aj pikantné momenty. O tie sa postarali najmä Lucia Frčková a Gabriela Bullová. Obom súťažiacim sa totiž podarilo poodhaliť sexi detaily.

Lucia si na svojom vzhľade dala naozaj záležať. S výzorom, aký mala počas súťaženia na statku, sa to nedalo porovnať. V sobotu totiž nahodila ružové minišaty, netradičný účes s vrkočom a samozrejme aj mejkap. Jedna drobnosť jej však predsa len ušla. Zrejme si príliš nenacvičila, ako v krátkom outfite sedieť bez nechcených odhalení. Pri fotení tak ukázala, že aj nohavičky zvolila neónovej farby, tentoraz však išlo o tyrkysovú.

Kým blondínka aj napriek odhaleným ramenám zvolila pod šaty bielu podprsenku, jej súperka Bullová tento kúsok bielizne vynechala. Po statku sa tak premávala v tričku, pod ktorým sa jej jasne črtali bradavky. Ako nás upozornili niektorí čitatelia, tento detail si všimli aj doma pri obrazovkách. Gabika jednoducho v sebe exhibicionizmus nezaprela.

Tip: Pozrite si čo chystá Markíza po Farme. TV program nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu