Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Farmárky Frčkové o nahej frnde: Aj mama bola naostro!

Lucia Frčková (vpravo) sa vyjadrila, prečo si pod minišaty nevzala spodnú bielizeň. Jej mama Jana (vľavo) nesmela pri video spovedi chýbať. Zobraziť galériu (3)
Lucia Frčková (vpravo) sa vyjadrila, prečo si pod minišaty nevzala spodnú bielizeň. Jej mama Jana (vľavo) nesmela pri video spovedi chýbať.

BRATISLAVA – Aká matka, taká Katka! V utorok sme vás na topkách informovali o tom, že farmárka Lucia Frčková (28) si v horúčavách na spodnú bielizeň príliš nepotrpí. Dvojnásobná mamička si totiž na nedávnej párty neustrážila krátke minišaty a spod sukne jej vykúkal obnažený rozkrok. Ako sme sa v súvislosti s tým dozvedeli, v ten večer si do spoločnosti vyšla bez nohavičiek aj blondínkina mama Jana (46).

Galéria: Farmárka Lucia Frčková si neustrážila intímne partie.

No a čo?! Lucia Frčková si počas uplynulého víkendu vyrobila menšie faux pas, keď si v spoločnosti neustrážila krátku sukňu. Vo víre zábavy akosi pozabudla, že si nohavičky nechala doma a tak prítomným hosťom ukázala svoje nahé prirodzenie.

Dvojnásobná mamička si však z pikantného odhalenia ťažkú hlavu vôbec nerobí. „Ľudia, nenosím nohavičky. V 40 stupňoch a v Bratislave, na takej oslave, aká prebehla na Pláži 33, kde som mala v sebe 7 drinkov. Načo nohavičky?!“ poznamenala blondínka na margo toho. „Hlavne do súťaže odchádzal môj partner Adam Kováč a s ním sa bolo treba rozlúčiť, takže načo nohavičky?!“ dodala s úsmevom na tvári.

Vzniknutú situáciu okomentovala aj Luciina mama Jana. „Myslím si, že nohavičky nenosia aj staršie dámy a ženy, len si na to dávajú väčší pozor, aby neboli odhalené,“ povedala Frčková, čím narážala na to, že aj ona si vyšla do spoločnosti bez spodnej bielizne. „Nikto ma pritom nepristihol,  lebo som opatrnejšia. Nemôžem si to dovoliť,“ uzavrela so smiechom.

VIDEO: Lucia Frčková sa vyjadrila k svojmu pikantnému odhaleniu. Situáciu okomentovala aj jej mama.

Tip: Pozrite si ďalší dielik Pláže 33 na Markíze. Presný čas vysielania nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu